reklama

Ciąża po 40

Hełoł :-)
opisałam się jak głupia ale net mi ktoś ukradł i tyle po pisaniu :baffled:
Majuska - słodka Paćka -Chinka :-D
Kłaczku - współczuje - jak Kubl ma tak wysoką temperaturę daje mu co 4 godziny ibuprofen na zmianę z apapem - działa. Idź może do lekarza - niech go osłucha. Właśnie rozmawiałam ze znajomy, którego wnuk miał 40 stopni i zapalenie płuc. Lekki kaszelek i katarek przy tym.
Flo - obserwuj to opuchnięcie - na razie woda z sodą.
A co eis dzieje Anna De ?

reklama
Majuska boska Chinka!!! :-)))

Klaczku na bank wirus, wiec do lekarza nie ma co. Patryk mial goraczka awet 39,6! 2 dni i mu przeszlo. Katar tylko do tego i nic innego. Karol na bank cos w tym stylu, kup tylko czopki w razie czego i przeczekajcie.

Misia, my mielismy taki cyrk w Wielkanoc ostatnia. 3 dni wysokiej goraczki bez zadnych innych objawow choroby. Jak juz sie nie dalo nic zrobic lekami bo nie reagowal, polecielismy do szpitala i tam kogos olsnilo zeby zrobic rtg pluc - obustronne zapalenie. Tylko teraz Karol wymiotuje i tu bym szukala problemu.
Ollena ja mysle ze wirus. Podaje srodki przeciwgoraczkowe i czekam.

No dobra, co do Poli, wroc..
Sprawdzilam łapy, wiem co smierdzi.. tylna lapa jest z rana, nie wiem czy z rozgryziona, poprostu skora peknieta miedzy poduszkamy, jaky zdarta, krewi nie ma ale jest biala jakas maź, nie wiem jak wytlumaczyc..i to czuc. Nie wiem co robic :( A ona od kilku dni zaraz po zalatwieniu sie chce wracac do domu i nie wiedzielismy o co chodzi...

Kłaczku zdrówka dla Karola
Majuska Patrycja świetna w tym przebraniu.
No właśnie Ania się nie odzywa
Ollena może Poli coś wlazło w ta łapę i zrobił się stan zapalny przez to ta ropa sie gromadzi i wiadomo ropa śmierdzi.

Ollena to może grzybica? ale ja nie jestem weterynarzem ,a skoro pęka jest czerwone swędzi ,leje się coś białego i śmierdzi to może właśnie grzyb.Idź Ty z psem do weta :tak:

Cześć,

Ale mi szybko dzień mija. U nas dzisiaj piękna pogoda była. Byłam z Julką na placu zabaw. Nazjeżdżała się i nabujała za wszystkie czasy. Potem pojechałyśmy do Reala a J nas odwiózł do domu.

Zauważyłyście ,ze ciemno robi się dopiero około 17 ? Super po prostu :-)

Olena przechlapane masz z tą suką,. Wspólczuję. Jednak to gronkowiec. Jak jeszcze był spaniel u Mamy to walczyłyśmy z tym 7 lat.

Nie kupujcie pomidorów krojonych w kartoniku Pudliszki. Ale paskudne. Skopałam sos do pulpecików Julki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry