reklama

Ciąża po 40

reklama
to w tesco mogę nabyć ale mam dalej i nie chce mi się tuptać :-D
może trafiłaś na taka partie ? puszka nie była zagięta, wybrzuszona itp. ....
Flo pragnę donieść, że portretu tatooo już nie ma :-( został fragmentem motyla który to został fragmentem nie wiem czego :-D

Ostatnia edycja:
Misia - to były w kartoniku. Nie były przeterminowane bo aż sprawdziłam.Nic nei było naruszone ale wybrzuszone.

Misia - klęcząc przed kanapą ? :cool2:

Robiłaś z przepisu czy znowu ze startera ?

a ta stronka jest ciekawa. Zrobiłaś mi smaka. Zaryzykuję i się zaopatrzę .
http://www.nobi.com.pl/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
teraz z przepisu robiłam :-D
tzn z przepisu ryż ugotowałam.
Może mi się uda coś przejrzeć z tego w weekend ale wątpię bo w sobotę idę na małą wódeczkę :-)
no głowa na kanapie a reszta na podłodze klęcząco - jak do tego doszło nie wiem. M. przyszedł do kuchni a ja mu że jeszcze kilka chwil bo dochodzą ziemniaczki i ma iść i zabawiać go konwersacją skoro uważa że zaraz zaśnie ... a ten mnie woła za kilka sekund że już zasnął...

reklama
Hej!

Rozmiary mojego bezmózgowia wczoraj nie pozwoliły mi na wypowiedzi tutaj:-)

Właśnie się szykujemy na pneumokoki, trzymajcie kciuki , bo się trochę denerwuję, chociaż 2 ostatnie dawki przeszła spokojnie....
Misia no własnie foty macie ?? Paćka tak mi nigdy nie zasnęła, ale pamiętam, że Karol zasypiał mi w różnych dziwnych pozycjach, kiedyś na stojąco, główkę oparł o wannę jak mu szykowałam kąpiel i na niej zasnął:-D

FB mówi, że Staś Angelkowy ma dziś urodzinki :-) Wszystkiego najlepszego Stasiu, szczęścia, radości i zdrówka!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry