reklama

Ciąża po 40

reklama
queenie - witaj, smutna wiadomość jest taka, że Kłaczek wyznaczy Ci pewne zadanie do wykonania...

Ollena - w naszym kalendarzu mam zaznaczony jako ostatni dzień szkoły - 30 czerwca, ale w różnych szkołach różnie dzieci kończą. Zapytaj w swojej szkole.

Misia - jak chcesz tu wkleić fotkę, to wejdź na zaawansowana edycja, następnie zarządzaj załącznikami i wtedy dodaj pliki...

Taaa... A potem posadza mnie o nepotyzm bo my sie znamy z innego dzialu.
Ok. Zwyczaj nakazuje, zeby kazda "nowa" wykonala rundke wokol najblizszego ratusza/councilu lub innego przybytku publicznej uzytecznosci, dziarskim truchtem, wykonujac przy tym jakis utwor. Paszcza wykonujac. Poniewaz brakuje mi pomyslu, postanowilam pokierowac sie tym razem ulubionym repertuarem Karola i masz do wyboru (zwykle wyboru nie ma) arie Sandora z operetki "Baron cyganski" Johanna Straussa (syna) "Wielka slawa to zart", piosenke Urszuli "Konik na biegunach" lub Andrzeja Boguckiego "Autobus czerwony".

Queene witaj cieplo :-D
Wykorzystalysmy fantastyczna pogode na spacer. W polowie ulicy mamy taki smieszny parczek, cholera wie co to jest. Ogrodzone malutkie z trawnikiem i sciezka dookola. Po jednej stronie ulicy jeden park a po drugiej identyczny :-D Na plac zabaw bylo nieco za daleko i za pozno juz na wyjscie wiec zabralam mala zeby sobie pobiegala. Krotko i intensywnie a ze poszlysmy bez wozka, to podczas powrotu przysiadala na kazdym murku ogradzajacym domy :-D
Popoludniem iedronka wytatuowala swe cialo dlugopisem rozebrawszy sie uprzednio do pampersa....

Ostatnia edycja:
Pozycze Ci Karola i zobaczymy kto pierwszy padnie... :-D U niego nie ma krotko... Jak sie mynda wyrwie na "papapa" to mnie nogi do d... wchodza, a on jeszcze moze.

Ania serio tak cieplo???? ile stopni? wiosna!!! Wandzia boska:-) A my w czapach nadal, ja tez... brrr...

Katrina dzieki..czytam na wszelakich stronach ze zakonczenie roku 27 czerwca. Mam bilet na 25 maja do PL, oj beda schody :angry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry