reklama

Ciąża po 40

reklama
Ollena - jak nie zapomnę to zapytam (przypomnij mi jeszcze w poniedziałek), ale co do kawy - to nie ma szans. mamy być na 13.20, tam z godzinkę nam zejdzie i będziemy wracać do nas na wieś, bo to tak 3,4 - 4 godz. jazdy (zależy od "korków" na drodze).

Zdrówka dla wszystkich chorowitków.

Andzike - sernik na zimno - o każdej porze dnia i nocy!!!!

Andzike sernik zawsze i o kazdej porze dnia i nocy, w kazdej postaci :-D
Ollena znowu chorobsko? zdrowiejcie szybko.
Mnie chyba czeka wizyta na SOR z palcem, robi sie coraz wiekszy i czerwony. Buty jakos zalozylam ale zdjac nie moglam po zakupach, teraz juz nie wcisne na stope:baffled:

Witam
Zdrówka dla chorych
Andzike wcale się Kacperkowi nie dziwie ,że chciał poćwiczyć :-D
U nas dziś ładnie i wiosennie ale już teraz się chmurzy księżyc zamglony chmurami.I tak cieszy mnie dotychczasowy przebieg zimy:tak:

Hej,

U nas dzisiaj był cudny, ciepły, słoneczny i wiosenny dzień.

Od rana z mamą załatwiałyśmy wszystko do pogrzebu. Jutro pogrzeb i mam nadziję wrócić do normalności.

reklama
Halo :-) Co tu takie pustki?
wstawać na kawę!
Noc koszmarna, coś się dzieje w paszczęce, Kacper budził się milion razy, rano też wstał z płaczem:sorry2: Biedaczek malutki :blink:
Wczoraj w klubiku była bardzo nieprzyjemna sytuacja - dziewczynka, ze 2mies. starsza od Kacpra dostała drgawek i straciła przytomność :-( wyglądało to jak atak padaczki, a okazało się, że urodziła się z dziurą w sercu i ma rozrusznik:blink: na szczęście pogotowie przyjechało momentalnie i zabrali ją do szpitala, ale nie mogę przestać o tym myśleć :no:

Dziś mój dziadek kończy 80lat, więc po pracy jedziemy na małą imprezkę....

EDIT: Oprócz Kacpra zawiozłam też dziś do mamy psy, właśnie dostałam zdjęcie :-D
Zobacz załącznik 609393

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry