azula
Fanka BB :)
Misia ona tak chodzi na co dzień (o tam gdzie rysuje po stole to tuz przed wyjściem ) ,a jak w czymś fajnie wygląda(no według mnie ) to czasem fotkę pstryknę .Jak pisałam mam fizia Ona ma za dużo ubrań ale jak mam możliwość kupić coś za mini cenę często z metka.Ostatnio były świetne rurki nówki z metka za 10 zł w lumpku ale się powstrzymałam bo ma dwie sztuki może jakby nie były to znów jeansy typowo granatowe tylko np żółte to pewno bym powstrzymać się nie zdołała.Myślę,ze wraz ze wzrostem dziewczęcia zacznie maleć ilość "szmat"bo będą większe ,a mieszkanie choć duże to jednak nie rozciągliwe;-)Kilka lumpków mam w okolicy dwa w drodze do Biedrony i czasem tak zaglądam no i coś tam kupię no takie zboczenie w sumie czasem dla siebie dla M jak jest po 1 zł ostatnio świetne koszule flanelowe i spodnie dla siebie kupiłam rurki dwie pary leginsów i dwie koszule z żabotem takie dłuższe do leginsów bo w tym mi się dobrze w domu chodzi .No a dla Amelki to ja przesadzam wiem ale 

.Borysowi mało co bo w sumie Natalia kręci nosem ,a potem opowiada jakie to fajne było i że szkoda ,ze wyrósł ,a tak jej się nie podobało więc kupię tak w sumie by miała dla niego na zmianę jak przyjeżdżają.
Zoyka trenuję trenuję ale mam i wypadającą pochwę więc operacja mnie nie minie.To skutki ciężkiej pracy,porodu ciężkiego ,wieku i dlatego aż tak mi do roboty nie spieszno
,a czy Julka nie musi być odpieluchowana ? mam nadzieję,że latem się uda i Tobie i mnie i wszystkim naszym maluchom z pampka wyskoczyć (kiedyś taki był wymóg przy przedszkolu).
Ania no ja nie wiem czy to tylko zęby może Ci się czymś z nią Tabris podzielił ucałuj bidusię Wandusię

.Borysowi mało co bo w sumie Natalia kręci nosem ,a potem opowiada jakie to fajne było i że szkoda ,ze wyrósł ,a tak jej się nie podobało więc kupię tak w sumie by miała dla niego na zmianę jak przyjeżdżają.Zoyka trenuję trenuję ale mam i wypadającą pochwę więc operacja mnie nie minie.To skutki ciężkiej pracy,porodu ciężkiego ,wieku i dlatego aż tak mi do roboty nie spieszno
,a czy Julka nie musi być odpieluchowana ? mam nadzieję,że latem się uda i Tobie i mnie i wszystkim naszym maluchom z pampka wyskoczyć (kiedyś taki był wymóg przy przedszkolu).Ania no ja nie wiem czy to tylko zęby może Ci się czymś z nią Tabris podzielił ucałuj bidusię Wandusię
albo naszym m. ? będziemy mieć nieco większe szanse
.Ja mam trampki bo kupiłam tanio ,a reszta obuwia z zeszłego roku nawet sandały bo zamiast po wkładce to na numery kupowałam ,a tam każda firma po swojemu.A mamy jeszcze słynne wof(fow coś pomiędzy tym w brzmieniu czyli kalosze ,kapcie i po Borysie będzie chyba miała croksy tzn coś jak one kupione w tesco bo z tamtych chyba zeszłorocznych wyrosła ,a dorosła do nich u schyłku lata