reklama

Ciąża po 40

Misia ona tak chodzi na co dzień (o tam gdzie rysuje po stole to tuz przed wyjściem ) ,a jak w czymś fajnie wygląda(no według mnie ) to czasem fotkę pstryknę .Jak pisałam mam fizia Ona ma za dużo ubrań ale jak mam możliwość kupić coś za mini cenę często z metka.Ostatnio były świetne rurki nówki z metka za 10 zł w lumpku ale się powstrzymałam bo ma dwie sztuki może jakby nie były to znów jeansy typowo granatowe tylko np żółte to pewno bym powstrzymać się nie zdołała.Myślę,ze wraz ze wzrostem dziewczęcia zacznie maleć ilość "szmat"bo będą większe ,a mieszkanie choć duże to jednak nie rozciągliwe;-)Kilka lumpków mam w okolicy dwa w drodze do Biedrony i czasem tak zaglądam no i coś tam kupię no takie zboczenie w sumie czasem dla siebie dla M jak jest po 1 zł ostatnio świetne koszule flanelowe i spodnie dla siebie kupiłam rurki dwie pary leginsów i dwie koszule z żabotem takie dłuższe do leginsów bo w tym mi się dobrze w domu chodzi .No a dla Amelki to ja przesadzam wiem ale :rofl2::rofl2::rofl2:.Borysowi mało co bo w sumie Natalia kręci nosem ,a potem opowiada jakie to fajne było i że szkoda ,ze wyrósł ,a tak jej się nie podobało więc kupię tak w sumie by miała dla niego na zmianę jak przyjeżdżają.
Zoyka trenuję trenuję ale mam i wypadającą pochwę więc operacja mnie nie minie.To skutki ciężkiej pracy,porodu ciężkiego ,wieku i dlatego aż tak mi do roboty nie spieszno:tak:,a czy Julka nie musi być odpieluchowana ? mam nadzieję,że latem się uda i Tobie i mnie i wszystkim naszym maluchom z pampka wyskoczyć (kiedyś taki był wymóg przy przedszkolu).
Ania no ja nie wiem czy to tylko zęby może Ci się czymś z nią Tabris podzielił ucałuj bidusię Wandusię

reklama
Jezu zabije sie!!! nie wiem co robic..
Mia wczoraj skonczyla antybiotyk a teraz ma 37,9...o co chodzi?? :-(((((((((((((

misia 2 pary zimowych, na wiosne trampki i baleriny, na lato crocsy i sandaly. kapci nie uzywamy.

Dziewczyny proponuje rozwod zamiast samookalczenie i tez beda dodatkowe punkty :))
Azula nie mow ze Amelka chodzi po domu w czapce i futrzanych kamizelkach? Ilosc butow porazajace, my mamy kalosze, buty na spacer i kapcie.
Ollena a moze to tez zeby a nie przeziebienie?
Sraczki ani sladu za to jest druga piatka, jednak zeby... dobrze ze bez goraczki.

Ania przeczytaj jeszcze raz całość pisze ,że tak chodzi na co dzień na co dzień znaczy na co dzień ,a nie tylko w domu ja dużo jestem na dworze ,a to z czapka i w futrzaku to zrobione przed wyjściem z domu;-):-).A co do butów to poczułam się jak bidna myszka przy "zbiorach" dziewczyn z grup na FB jak się chwalą Nextami ,zarami, po 20 -30 par na sezon wiosna -lato to :crazy:.Ja mam trampki bo kupiłam tanio ,a reszta obuwia z zeszłego roku nawet sandały bo zamiast po wkładce to na numery kupowałam ,a tam każda firma po swojemu.A mamy jeszcze słynne wof(fow coś pomiędzy tym w brzmieniu czyli kalosze ,kapcie i po Borysie będzie chyba miała croksy tzn coś jak one kupione w tesco bo z tamtych chyba zeszłorocznych wyrosła ,a dorosła do nich u schyłku lata :rofl2:
PS Ollena Mija śliczna ,a te spódniczki tutu to teraz modne ja kupiłam taka jesienią ale jej z tyłka lekko leciała zobaczę teraz jak będzie leżała 100_1991.jpg

Załączniki

• 100_1991.jpg
    100_1991.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 69
Ostatnia edycja:
Zoyka ale One nie w ciemię bite np trampki bo mało noszone to chcą 80 zł więc nie tanio na allu kupisz taniej wcale na tych grupach tak tanio nie jest .Z jednej mnie wywaliła bo nic nie kupowałam ale nawet i miałam zamiar w przyszłości bo miała nówki i naprawdę w fajnych cenach i tak powywalała sporo osób (jej strata) jestem na grupach gdzie dziewczyny sprowadzają hurtowo na zamówienia nowe i też sprzedają używane .Ja już raczej na lumpkach się skupiam bo odchodzi wysyłka ,a tez niezłe perełki można nabyć:tak:Jak chcesz to Cię zapiszę do grupy Nexta ?

Kupowanie uzywanych butow dla dziecka to osobiscie dla mnie porazka. Moge nabyc kiecke czy spodenki ale kazde dziecko "wyrabia" bucik pod ksztalt swojej stopy.
Zoyka masz racje, jakies zakompleksione te kobity z FB :-) Zaraz ja wpadne w kompleksy przy 3 parach obuwia )))
Misia liczysz na dotacje z NFZ i wsparcie pracodawcy? no mozesz liczyc... na 600 zl renty i dwa punkty do przedszkola :-D
Azula to Wanda chodzi mniej wyszukanie ubrana na codzien, na zdjeciu nr 2 nie widac ale ma na sobie dzinsy.

Ostatnia edycja:
Ania no zalezy przy wielkości stopy Amelki to ja kupowałam tzw używki ale po dzieciach nie chodzących ubierane do wózka .Po Amelce to one nadają się do piachu ale gdzieś za familokiem by oko ludzkie nie widziało strasznie zdziera .
Aniu bardzo ładnie Wanda ubrana :-)ja na tzw stara maleńka jak mawiała moja babcia to raczej mało co ubieram na FB pełno tego typu kreacji.Dziecko to dziecko i niech będzie ubrane jak dziecko ,a nie jak nastolatka
PS 2 Zoyka dodałam Cię

Ostatnia edycja:
reklama
Aniu chcialabym, ale ja mysle ze antybiotyk byl za krotko brany... 6 dni to za malo a oni tu tak przepisuja antybole :-( Tnz oni daja flaszke i kaza lykac 2 lub 3 razy dziennie. Zadzialal na bakterie ale jej do konca nie wybil. Mia ma juz 38,2..przyznam sie, ze poplakalam sie..
Ona dzis nie chciala nic jesc, obiadu wcale a ostatnio po chorobie pieknie jadla. Przed 18 bylam z nimi pod blokiem to na rekach wisiala i powiedziala, ze chce lulu.
Jutro ma byc piekny i cieply dzien, czekalam na niego caly tydzien a tak to bede kiblowala w domu, szkodat tylko Patryka i mam nadzieje, ze ktos go przyganie pod blokiem... :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry