reklama

Ciąża po 40

Ollena - drugi tydzień ma kaszel i to kaszel coraz "brzydszy". Nie mam takiego doświadczenia z chorobami dzieci jak Ty, więc wolę przejść się do lekarza i upewnić, że nic mu się nie rozwija... Pięć minut stresu dla Kacpra jest chyba lepsze niż zapalenie oskrzeli czy płuc, prawda? :sorry:
A mnie jakoś Leo zupełnie nie kręci, umordowałam się strasznie oglądając Incepcję z nim... :no:

Sto Lat dla Mijki z okazji okrągłej 22 miesięcznicy :-)

EDIT: przeczytałam dziś dobre zdanie :-)
Dzieci są jak bąki - można wytrzymać tylko z własnym

Ostatnia edycja:
reklama
Andzike no tak, to idz i sprawdz.
Leo tez mnie nie kreci ale w Wilku byl boski.. mistrzostwo!

Pola dziwnie dzis trzepala glowa... ja do ucha a tam koszmar, prawie sie poplakalam w windzie... :( Jeden ogien, krew i ropa :( Jutro i tak planowalismy jechac do weta wiec 2 pieczenie upieczemy.. posmarowalam gruba mascia ozonowa, dala hydroksyzyne i licze, ze choc troche jej ulzy :(

Hej!

Przepisał mi się pies na inny dzień i zyskałam dzięki temu wolną chwilkę, między innymi dla Was:-)

Wczoraj po prostu brakło mi weny już, a też wieczorkiem zaległam przed TV, najpierw na Must be The Music, a potem włączyliśmy film Życie Pi, ale nie łyknęłam jeszcze całego, dzis dokańczam, póki co zajebiaszczy;-) Django jakiś czas temu się jarałam, nie żeby mnie Leo powalił, bo wcale nie on tam gra główna rolę, po prostu my uwielbiamy kino Tarantinowskie, o wiele bardziej jednak powalający jest film Tarantino "Bękarty wojny" wręcz kultowy, uwielbiam i polecam, z Bradem Pittem jakby co;-), ale jest tam kilka mistrzowskich postaci, niekoniecznie on;-)

Wczoraj byliśmy w galerii cały dzien chyba:-D, no ale ja byłam w niej po raz pierwszy ( największa w Rzeszowie, czynna od ponad roku:-D ) kupiliśmy Paćce w końcu dwie pary butów, jedne Nike :
markowe buty dziecięce - DEICHMANN
z racji na to iż spotkałam w Deichmanie znajomą ekspedientkę wygenerowała mi na nie 20 % rabatu;-)
a potem w CCC dokupiłam taki cóś:
Katalog: Dzieci / Lasocki Kids / 328204
dokupię jej jeszcze crocsy i będzie zestaw na lato;-)
ale powiem Wam, że normalnie nie idzie kupić butów dla dziewczynki, żeby czegoś różowego tam nie było, no nie ma bata:no:
Paćka latała jak szalona, weszliśmy do Smyka, ja w regały a ta się wzięła za demontaż witryny:-D..kosmos z nią był, w każdym sklepiku kącik dla dzieci : stolik, zabawki, przy każdym wychodzeniu awantura, wrzaski..uffff ...po zakupach był plan do Fantazji, żeby ja "dokatować" ale sama se wynalazła takie miejsce gdzie młode dziewczyny przebrane za clowny zabawiały dzieci i tam się tłukła w grupie ponad godzinę:-D..wróciła zwłoki..my też:-D

Zoyka nie mów, że nie znasz powiedzenia "rzuca żabami":-D:-D..to znaczy po prostu, że napier*ala deszcz:-D:-D, albo u nas też się mówi, że pi*dzi jak w kieleckim:-D

Andzike przestań się ociągać tylko przyjeżdżaj na soboto-niedzielę to ci psa doprowadze do ładu:-D:-D, powiedzenie bardzo adekwatne:-D:-D

O matko, co za info :-(((

Majuska superoe buty, obydwie pary!

Zoyka rzucanie zabami to haslo ponadczasowe, jak moglas nie znac? ;-)

Andzike dziekujemy!

Wrocilysmy z centrum, polazilysmy po sklepach ale weny nie mialam jakos. Zjadlysmy frytki, zapakowalysmy sie do jeszcze pustego luasa i jestesmy w domu.
Patryk z Marsem wlasnie przeciskaja sie przez tlum, ciekawe o ktorej dojada do domu...

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry