• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża po 40

reklama
Moje sucze nie zwracają kompletnie uwagi na TV, chyba, że Maja jak usłyszy jadącą na sygnale kartekę, wtedy wyje:-D:-D

Zrobiłam do obiadu frytki z marchewki, z piekarnika, jadłyście kiedyś ??

Andzike, usmialam sie.
Majuska, na CB czesto sie trafiaja buraki, ktorym sie wydaje, ze sa ostatnimi samcami na ziemi, a ze pozostaja praktycznie anonimowi to kozacza.
Ollena, pies to moze nie, ale kot lubi polowac na ptaki, jesli ogladamy cos przyrodniczego.

Pieluchy u nas praktycznie z glowy. Zakladam na kilkugodzinne wyjazdy (autostrada), na drzemke i na noc, z tym ze w nocy czasem sie zdarzy wpadka, czasem pielucha jest lekko siknieta i dziecko prosi o wysadzenie. Dzis o 4 nad ranem. W ciagu dnia nie ma sprawy, jedne majtki wystarczaja. Na zakupy jezdzimy bez pieluchy - te 2-3h wytrzymuje. Zaczal sam sie wysadzac w ciagu dnia, jednak w nocy musze go posadzic bo jest nieprzytomny i zasypia na nocniku.

Majuska przepis wrzucaj :-D nie jadłam - marchewkę jadam tylko surową i sałatce jarzynowej :-)
Nasze "stare" koty uwielbiały TV - zwłaszcza programy historyczne i wszelkie czarno-białe filmy :-D

Przepis na frytki z marchewki :

Obrać i pokroić w takie słupki "frytkowe" , wybełtać to w jakiejś misce z łyżką oliwy i ziółkami , odrobiną soli, można dodać troszkę curry, wg upodobań :-), potem na blachę wyścieloną papierem do pieczenia i do piekarnika na 20 minut w 200 stopniach, ciekawy smak, lekko słodkawy:-), spróbujcie sobie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry