reklama

Ciąża po 40

Odebralam paczke, powiedzialam facetowi ze jutro wyjezdzam na 3 tyg i musze dzis wziac, na co on ze no problem, ze dojechala do nicj 30min temu wiec mam szczescie ;)
Tesciowa wlozyla kilka ubranek chlopiecych na 3 lata... nie wiem gdzie glowa, ale moze ktoras reflektuje?

reklama
Zoyka ten kapelusz no taki sobie ale chyba za duży i zależy co z czym bo nie do tej bluzki w kropki ale w tym zestawieniu to koszmarek;-)
Ollena no to chyba humorek się poprawił:-Ddługo czekałaś ale się doczekałaś:tak::-)
Ania bardzo sympatyczny ten serwis kuchenny:tak:
Amelka ostatnio strasznie wścibska wszędzie wleźć ,wszystko dotknąć,naśladować :no:dziś wszyskie gary przyniosła do salonu jak ja myłam podłogi w sypialniach:crazy:dobrze,że robotów nie powyjmowała ,przyniosła jeszcze syrop bo chce dobrze,ze nie potrzaskała ,wysypała wszystkie biszkopty psy jadły ciastka ,a ona zlizywała z podłogi okruszki:rofl2:

Ostatnia edycja:
misia tak myslalam ;-)

katrina wczoraj doardzilas ten Urzad co do tego auta, tam powiedzieli ze to potrwa ze 3 lata. Rodzice rozmawiaja z facetem normalnie a on kreci, gra na zwloke, jak mu powiedzieli ze wyswietla sie usterka w silniku to kaze wyslac zdjecia bo on jezdzil i nic sie nie dzialo.. wlozyli juz kupe kasy w to wszystko a maja samochod 3 tygodnie. Mama nie spi po nocach a ojciec sie do nikogo nie odzywa. Wiem jak sie cieszyli..poprostu zalamka.
Mama ma jutro pisac list polecony, poprzec swoje racje paragrafami, sprawdzic czy on w ogole odbierze ten list..jesli nie to juz bedzie dowod przeciwko niemu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry