angelka123
i tylko nadzieja......
Ollena a jaki jest rozmiar tych spodenek na 4 zdjęciu?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Potem wlazłam do łóżka, było około 23.00 a tutaj wiercenie i walenie młotkiem. Wanda na równe nogi z płaczem, pies ogłupiał i piszczy, chłop w pracy, ja sama w domu no i mnie szlag trafił nagły... otwieram okno a tam sąsiad w przybudówce wali i wierci. Wrzeszczę do niego żeby się uspokoił bo jest noc /obowiązuje cisza nocna/ i mi dziecko płacze a ten do mnie że jeszcze chwila. Dostałam iście słowiańskiego szału przez to okienko a ten co? kręci głową że ja jestem upierdliwa. Nosz kurde
Wandula zasnęła dobrze po północy z tego wszystkiego.
chociaż ostatnio znów udało mi się upolować w lumpexie spodnie z Zary na rozmiar 11-12 lat
i są dobre. 
wygląda to strasznie, nie wiem czy dostaniemy gdzieś taką płytkę;-) Kacper się przejął moją rozpaczą, na początku nie wiedział o co chodzi, potem podszedł i przytulił się
ale płytki mi szkoda :-(
Ja mam uczulenie na nikiel, P. na krochmal (co najlepsze to lekarka zaleciła kąpanie na zmianę w krochmalu i w nadmanganianie potasu...).
, jestem zombiakiem