reklama

Ciąża po 40

I ja się melduję z kawą. Dobry bachor, dał pospać do 8...
Pogoda jakaś taka nie do końca zdecydowana, ale nie poddajemy się i ruszamy ok. 12 na urodzinowego grilla. Kupiliśmy Jaśkowi takie coś, chłopaki będą dziś rozkładać, ciekawe czy Kacprowi też się spodoba:-D
NAMIOT 4W1 IGLO TUNEL WIGWAM DLA DZIECI DOMEK 7W1 (4119721962) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Ollena - łóżko kupiliśmy najprostsze z prostych - takie KRITTER Rama łóżka z dnem z listew - sosna - IKEA
Najpierw P. musi rozmontować i wynieść zupełnie bezużyteczne łóżeczko ze szczebelkami, dopiero później weźmie się za skręcanie i przemeblowanie sypialni. Chętnie zajęłabym się tym dzisiaj, ale nie wyrobimy się przed wszystkim przed wyjazdem na grilla, więc łóżeczko musi chyba poczekać jeszcze chwilę w paczce :sorry2:
Co do Eurowizji - zgadzam się z anią - na tle Szwecji i Holandii ta piosenka jest marniutka, ale jakże postępowa zrobiła się Europa! :baffled:

Dziewczyny, jakbyście trafiły gdzieś na gumowe baleriny w małych rozmiarach - 33 czy 34 to dajcie znać :tak:

majuska - fajnie, że zlocik się udał, a może wpadlibyscie kiedyś do warszawskiego zoo? :-D

reklama
Andzike mielismy takie same dla Patryka tylko niebieskie, teraz chcemy sprzedac.
Ciekawa jestem czy Kacper bedzie chcial w nim spac i czy nie bedzie uciekal z niego.
A baleriny zobacz firmy MEL, sa cudne i moze akurat znajdziesz swoj rozmiar w dzieciecych.

misia powiedz mamie zeby nie brala Gripexu, to najgorszy syf ze wszystkich tego typu tabletek :( ale juz Wam to chyba mowilam..

misia - u nas łóżeczko będzie stało z dwóch stron przy ścianach, więc barierka dookoła nie jest niezbędna :tak:

Dobra, zbieramy się na grilla, mam nadzieję, że nie będzie lać...

Ostatnia edycja:
Zoyka, Ollena - dziekuję.

Za rok bedzie komunia Ani, Alinki kuzynki, a za dwa lata Alinki I tej drugiej dziewczynki ze zdjecia (tak miedzy innymi, bo na tej Komunii byl jeszcze Dawidek - ich kolega z przedszkola), a tak w ogole to za 2 lata bedzie mialo komunie ok. 10-cioro polskich dzieci.

W sumie po chrzconach, ktore tu robilismy I po naszym slubie taki maly poczestunek, to w sumie na luzie do tego juz podchodze.

reklama
Witam :-)
Wczoraj byłam u siostry na przyjęciu grilowo-urodzinowym :-D
No i oczywiście była dyskusja o "kobiecie?????
rodem z 19 -tnasto wiecznej senasacji cyrkowej:confused::no:,która wygrała eurowizję .Gdyby słuchać przez radio no piosenka i wykonanie nie najgorsze ,ale aby to oglądać należy mieć specyficzne poczucie estetyki no ale cóż ponoć o gustach się nie dyskutuje.Niestety mało kto uważał ,że to było "smaczne" więc ....
Katrina śliczne dziewczynki :-D czy w Irlandii samemu się wybiera sukienki? u nas wszystkie dziewczynki i chłopcy idą w jednakowych sukienkach lub garniturkach u mojej siostry wszystkie dzieci w albach .
Andzike fajne łóżeczka u nas na razie mała śpi w szczebelkowym nie potrafi z niego wyjść jak się nauczy wtedy pomyślę o "dorosłym" łóżeczku tzn takie z barierką chyba najlepsze przynajmniej u nas

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry