Azula moje dzieci nigdy nie umialy wychodzic z lozeczek czy to szczebelkowych czy turystycznych wiec jakby tak patrzec to nigdy nie spalyby w doroslych ;-) Ale fakt Mia bedzie spala w swoim dopoki nie wyrosne. W PL szczebelkowe jest tak duze ze Patryk sie miesci wiec looz.
Zoyka no to raczej podzialalo to w inna strone, ja sie dziwie ze facet wstydu nie mial, zero estetyki, zrobili posmiewisko z imprezy i tyle.
Zoyka no to raczej podzialalo to w inna strone, ja sie dziwie ze facet wstydu nie mial, zero estetyki, zrobili posmiewisko z imprezy i tyle.

.A przeciw gejom też nic nie mam ale niech nie domagają się praw które im się nie należą bo i ja się zacznę domagać ,a to barbórki,a to immunitetu ,itp Europa jest aż za bardzo tolerancyjna zaczyna być to nawet niebezpieczne .No cóż ja może mam poglądy jakie mam ale jak czegoś z tym sie nie zrobi nasze dzieci najdalej wnuki będą "niewolnikami" w Europie .Niemcy(rodzice z dziećmi) szli w legalnym marszu pod hasłem"Dzieci potrzebują miłości nie seksu" w obronie przed natarczywym nauczaniem w szkołach i "tolerancji" wobec różnych takich (tam można się dowiedzieć ,że odbyt to narząd płciowy,gdzie za odmowę w uczestniczeniu dziecka w takich zajęciach rodzice trafili za kraty) nawet nie skończyli przejścia legalnie wyznaczona trasą bo zostali zaatakowani przez homoseksualistów i w obawie o dzieci skończyli szybciej homoseksualiści rzucali w nich prezerwatywami pokazywali nieprzyzwoite gesty oraz popychali i szarpali ,a policja nie reagowała bo trzeba być "tolerancyjnym" 
No i niestety homoseksualiści i inne odmiany uważają tolerancja należy się im i tylko im:-(Przepraszam za swoje poglądy ale ja nie należę do tych z przysłowia "dla towarzystwa cygan dał się powiesić" mnie się nie podoba