reklama

Ciąża po 40

OK :-D
Mój już poszedł spać, musimy po dwóch dniach łóżkowej separacji powrócić do wspólnego spania...skwitował to sapnięciem...o Jezooooo i poszedł szybko zasnąć:sorry2::-D
Mam mega-pato filmik z drogi powrotnej...jeszcze się zastanowię czy to upubliczniać na Pato:-D:-D:-D

reklama
a co moczyłaś szmatkę w wywarze z makówek ?
to bardzo dobrze działa :-D jeszcze można moczyć w szmatkę w alko :baffled: ale jak mi ostatnio udowadniała pewna pani pod 80 tkę :-D makówki lepsze :baffled:

Ostatnia edycja:
Hello z kawą:tak:
W weekend Kacper wstawał jak skowronek, dziś rano nie chciał się ode mnie odkleić, najchętniej przykryłabym się kołdrą i spała z nim dalej... Łóżeczko nadal w paczkach, wczoraj późno wróciliśmy i już nam się kompletnie nie chciało nic z nim robić.
Flo - zapraszamy do warszawskiego zoo:tak: Co prawda nie jestem już tak wolna w tygodniu jak w zeszłym roku:no: ale może uda mi się wyszarpać jakieś pół dnia wolnego na wycieczkę.
Grill urodzinowy super, Kacper ze dwa razy ostentacyjnie rzucił czapką o ziemię (to zawsze jest zapowiedź focha :-D), a tak to był słodkim imprezowym synkiem:-D Na koniec rozdawał buziaczki, nawet Jasiek dostał. W szoku jestem, bo dwa tygodnie temu nie dał do siebie podejść dziecku na bliżej niż dwa metry, a wczoraj razem bawili się jednym samochodem (i do tego Kacpra samochodem!:-D). Jak będę miała fotki to wrzucę :-)
Jak nie ciepłe morze, to może chociaż nasze zimne? To by było zdecydowanie łatwiejsze do przyciągnięcia ;-)

Flo a ten antybiogram to nie to samo co robilam Poli ostatnio sama w laboratorium? Wyszlo jej wtedy co ma dokladnie i jaki antybiotyk na to odpowiedni. Dostala Dalacin ktory nie pomogl wcale a wcale, moze przyciszyl na chwile.

Foty ze spotkania Kuby i Packi plis!!

U nas slonce dzis...WOW! Ale zimno ogolnie, w piatek ma byc 18 st, szaaaaaaał!

Zobacz załącznik 623831Zobacz załącznik 623832patrzcie jakie cuda:-)

Ostatnia edycja:
Zoyka takie są matki toksyczne i nic na to nie poradzisz :-)
nie wiem czy Cię to pocieszy ale moja wczoraj po 8 zadzwoniła że umiera, że się dusi itd. ... no to mój szlachetny m. się zebrał, zawiózł ją do dyżurnej przychodni no i ... od wczoraj jest akcja jak ma brać antybiotyk. Dzwoniła już do apteki, do 2 lekarzy, zamówiła wizytę domową... Mówię jej: mamo dlaczego nie poprosiłaś lekarza żeby Ci napisał na kartce jak masz brać te leki ? No bo zapomniała, bo ma kłopoty z pamięcią - oczywiście przeze mnie tak ma. No i też jestem zła córką bo jej z wnukiem nie odwiedzę.
Ollena torebki przyjemne i w sumie lubię w tym stylu torbiszcza ale doopy nie urywa - chyba że cena :-D bo to jakies firmówki :-D
a fotoopowieści w sumie nie będzie bo bachory się zakolegowały na koniec - jak już trzeba było się do domów zbierać :baffled:

Zoyka Twoja mama jak moja babcia... manipuluje bardzo dobrze a pozniej czlowiek ma wyrzuty sumienia przez takie gierki :(

misia torebki firmowe ale dzieki wczorajszej promocji a Dzien Matki kupilam przeliczajac na zl po ok 90zl kazda.
Ja sie w nich zakochalam! :-))

Ollena - podoba mi się ta pierwsza :tak: druga niespecjalnie.
Zoyka - moja mama też ma czasem przedziwne zagrania, chyba trzeba to spuszczać na drzewo i robić swoje :baffled:

U mnie w robocie kolejne zmiany. Na gorsze, ehhh... :no:

reklama
Hej!

Zabieram się dopiero do ładowania fot, Misia dostałam 2 razy to samo zdjęcie,jak Paćka żre pizzę, a tego za rączki niet:baffled:

Leje, pod domem mam bagno:wściekła/y:

Mój stary ma dziś 40-tkę:-), z racji na to iż jestem spłukana po zlocie, a wszystkie 3 psy z dziś mi sie odwołały, postanowiłam za resztki gotówki zrobic serniczek na zimno i odśpiewać z Paćką "sto lat" , no i kuźwa coś mi się w sklepie na oczy rzuciło i zamiast galaretki kupiłam kisiel:wściekła/y:...muszę raz jeszcze jechać:no:

Jak to promocja na dzień Matki ? przeciez jakoś tak z miesiąc temu był u Was dzień matki chyba:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry