reklama

Ciąża po 40

Napisalam pieknego posta I sie kurde aplikacja zamknela.... wrrr. Jednak w tym wzgledzie lapek jest lepciejszy.

Azula - ja Cie zrozumialam, ale wiem ze u naszej plci bywa etap "ciachowania" do bolu.
Moja siostra z kuzynka mialy tak na punkcie Michaela Jacksona. Zreszta kuzynka do dzis ma ustawione "granie na czekanie" utwor twgowaz nieboszczyka.

reklama
Kłaczek, a to chodziło:) Coś się domyślałem, ale nie byłem pewny. Boże, ale ten Twój kwiat kwitnie! Jest taki piękny...

Irka252 tak, warto dzisiaj pójść na spacer. Pogoda jest fantastyczna...

Zoyka nawet lekarz ma prawo do poglądów z tym że TE stoją w sprzeczności z przysięgą Hipokratesa, Kodeksem Etyki Lekarskiej (tam już jest klauzula sumienia), konstytucją jak i ze umowami podpisaniami z NFZ.
Nie wiem czy się coś zmieniło ale ani Naczelna Rada ani Ministerstwo nie zajęli oficjalnego stanowiska. Zapewne zajmą, jak dojdzie do nieszczęścia.
Pytamy NFZ o 'deklaracj

Flo skora frytka się miewała po tylu latach pomyśl jak taka frytka konserwuje konsumentów !?!?!?!

Laski byłyście dziś po crocsy w Lidlu ?

Promocja w Lidlu | NaTemat.pl

padłam:-D:-D:-D

nie byłam bo wiem jak wygląda polowanie w Lidlu :-D Znajoma RAZ była (nie pamiętam co wtedy było) ale nawet nie weszła do środka :-D
Ogólnie klimat jak z lat 80tych pod hofflandem :-D
Zoyka a to widziałaś ?
Dla wielu kobiet wizyta u ginekologa to koszmar. Alarmujący raport akcji "Bezpieczny fotel? Kampania na rzecz dobrej opieki ginekologicznej" - strona 1 - Zdrowie
tych którzy podpisali deklaracje jest ok. 3000 łącznie ze studentami a chamskich ginekologów jest zdecydowanie więcej.
Moja znajoma np usłyszała że powinna mniej żreć i częściej seks uprawiać bo przytyła i jeszcze chwila to się zapasie jak maciora.
echh tak naprawdę ta deklaracje uderzy przede wszystkim w kobiety :-(
https://www.youtube.com/watch?v=X-lxgJHaxXA

Ostatnia edycja:
Witam! Miałam dzisiaj ciężki dzień!!! Mój mars przeszedł samego siebie...... napisze tylko że facet i kosiarka to nie jest dobre połączenie! Poszły jakieś trzy stówki w błoto!
Co do Lidla pojechałam ok 11 i były wielkie pustki.... dla mnie to trochę bez sensu rzucą kilka par i kto pierwszy ten lepszy.
Jutro dzień dziecka.... młody chce jechać do parku dinozaurów młoda chce iść do kina. Jak ich pogodzić/? Pozdrawiam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry