Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@Maja przykład z dzisiaj: ostatnie karmienie ok. północy, pobudka ok. 4:00 i pospaliśmy do 8:30 [emoji4]
na razie nie jest źle [emoji106][emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
tylko smok żarłok [emoji12] ale obstawiam, że niedługo skończy się ta bajka [emoji6]O, to super schemat, mozna sie troche wyspac. A uzywasz laktatora czy tylko dzieciaczek sciaga?
tylko smok żarłok [emoji12] ale obstawiam, że niedługo skończy się ta bajka [emoji6]
@annauelle mi pierwszy raz w życiu nogi spuchły teraz po porodzie, nie mogłam sobie z tym normalnie psychicznie poradzić [emoji6]
a wczoraj rano budzę się, patrzę na nogi i mówię do mojego: kochanie, jakie ja mam piękne, długie i szczupłe nogi... [emoji23]
wszystko zeszło! [emoji16]ale jak mało człowiekowi do szczęścia potrzeba [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No Kochana teraz to dopiero maluszki beda przybirac na wadzeu mnie tez rozwiazanie było okolo 37 tyg. Co do szyjki to juz nie pamietam bo to 15 lat temu było,ale bedzie dobrze
Moje maluszki miały po urodzeniu jedno 2600 i 2700 i tez kochana wygladałam jak słonica a co wiecej w skarpetach na porodówke jechałam bo zadnych butów,klapek załozyc nie mogłam bo takie miałam nogi opuchniete...Trzymam kciukasy
![]()
Wiem coś o tym. Na poczatku nie sposób ściągać, bo może dojść do zastoju. Poza tym bol okropny, a odciąganie przynosi niesamowitą ulgę. U mnie pokarm aż sam wypływał. Szybko wszystko się unormowało i było ok[emoji6]To dobrze, ze tylko smok zarlok nakreca laktacje, bo niektore laski sciagaja i dodatkowo nawal produkuja, a tak maly sam sobie wyreguluje ile mu potrzeba![]()