Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej, hejSuper. Zazdroszcze, że masz iuz maluchy przy sobie i możesz je utulic. Przede mna jeszcze trzy miesiące.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ooooo jak ja Cię rozumiem[emoji4]mam podobnie...tylko coś żałuję, ściśle i juz ze strachu...Hej, hejA przede mną jeszcze ponad 3 miesiące, zaraz kończę 24 tydzień
Basiek, Ewkamm jesteście na początku drogi, trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze
Co do stresu w ciąży to faktycznie jest go sporo... Na początku o mało nie poroniłam i musiałam leżeć, więc 2 miesiące w nerwach, potem doszedł stres przed badaniami prenatalnymi, czy dziecko jest zdrowe, teraz już mniej się denerwuję ale czasami jak poczuję te skurcze albo jak coś zakłuje to też się denerwuję. Oby przetrwać do 35 - 36 tygodnia.
To jesteśmy podobnie w ciazy, bo ja za 2-3 dni kończę 27tc...różnica między nazzymi ciaza mi tylko 3 tygodnie[emoji4]Hej, hejA przede mną jeszcze ponad 3 miesiące, zaraz kończę 24 tydzień
Basiek, Ewkamm jesteście na początku drogi, trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze
Co do stresu w ciąży to faktycznie jest go sporo... Na początku o mało nie poroniłam i musiałam leżeć, więc 2 miesiące w nerwach, potem doszedł stres przed badaniami prenatalnymi, czy dziecko jest zdrowe, teraz już mniej się denerwuję ale czasami jak poczuję te skurcze albo jak coś zakłuje to też się denerwuję. Oby przetrwać do 35 - 36 tygodnia.