Chrząszczyk 1
Fanka BB :)
Nie korzystałam ze szkoły rodzenia i teraz tez nie zamierzam.Dziewczyny chodziłyście do szkoły rodzenia? Poradźcie czy warto, bo chyba najwyższy czas o tym pomyśleć![]()
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie korzystałam ze szkoły rodzenia i teraz tez nie zamierzam.Dziewczyny chodziłyście do szkoły rodzenia? Poradźcie czy warto, bo chyba najwyższy czas o tym pomyśleć![]()
korzystałam przy pierwszej, a teraz zobaczę. Przydatne było to, ze były dziewczyny już po pierwszej ciąży i porodzie i często dopowiadały to co mówiła położna lub prostowały
zdarzało się, że położna przedstawiała wszystko "na różowo", a dziewczyny mówiły jak było, jak one się czuły, lub jakie było postępowanie, lub co by zmieniły. Te spotkania były zupełnie inne niż np przyjaciółka lub koleżanka opowiada o ciąży i porodzie - bardziej pomocne. One nie oceniały tylko wiedziały, że jest sie na podobnym etapie i wiedziały jak się czuły i jak ja mogłam się czuć. Więc uważam, ze to było przydatne. sam internet nie wystarczy.
Witaj alex40. Zapraszamy, rozgość sie.[emoji4] Jestem Twoja rowiesniczka.[emoji6] Mam podobnie jak Ty troje dzieci. Najstarsze z pierwszym mężem, a dwoje juz z nowego związku. Nowego, choć starego ponieważ jesteśmy już razem z mężem kilkanaście lat. W drodze nasz wspólny trzeci syn...planowo na luty. Trzymam kciuki za Wasze starania.Hey dziewczyny, nigdy sie na forach nie udzielalam ale kiedy tu trafilam to az mi "sie zachcialo"! Przeczytalam 7 pierwszuch stron, potem kilka wyrywkowo i kilka ostatnich. Zero hejtow !? Brawo Ukonczone 40, dzieci 22, 19 i 4...Nowy partner, nowe zycie i choc myslalam, ze to juz wystarczy i czas pomyslec o sobie, zmienilam zdanie. Zawsze zachodzilam w ciaze w pierwszym cyklu staran, , teraz trzecia proba i testowanie za tydzien.... Jestem po wyjeciu wkladki. Pytanie teraz czemu nie wychodzi, wkladka, wiek, partner, staranie na sile, ???
Jestescie kochane
"czemu nie wychodzi"? a kto to wie? może teraz trzeba się bardziej postarać?Hey dziewczyny, nigdy sie na forach nie udzielalam ale kiedy tu trafilam to az mi "sie zachcialo"! Przeczytalam 7 pierwszuch stron, potem kilka wyrywkowo i kilka ostatnich. Zero hejtow !? Brawo Ukonczone 40, dzieci 22, 19 i 4...Nowy partner, nowe zycie i choc myslalam, ze to juz wystarczy i czas pomyslec o sobie, zmienilam zdanie. Zawsze zachodzilam w ciaze w pierwszym cyklu staran, , teraz trzecia proba i testowanie za tydzien.... Jestem po wyjeciu wkladki. Pytanie teraz czemu nie wychodzi, wkladka, wiek, partner, staranie na sile, ???
Jestescie kochane