Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przede wszystkim wszystkiego najlepszego z okazji okrągłej rocznicy urodzin. Gratulacje maleństwa. No i oczywiście witamy. Rozgosc się u nas. Zdrowej i nudnej ciazy...choc myśle, że nadal jesteś w niezłym szoku[emoji6]Witam, dwa tygodnie temu skończyłam 40 lat, a tydzień temu zobaczyłam pozytywny test ciążowy nadal jestem w szoku. Mamy już z mężem trójkę dzieci 14, 13 i 10 lat same dziewczyny zrobiłam dzisiaj test z krwi bhcg a jutro idę do lekarza. Miałam poczekać jeszcze tydzień ale nerwy mi nie dają spokoju. Oczywiście przez ten tydzień przeczytalam prawie cały wątek mam nadzieję że wszystko będzie dobrze
Moja 40 byla w styczniu. Podobna sytuacja jak u mnie. Z tym, że mnie namawiał maz argumentując, że to ostatni dla nas dzwonek. Uległam ale z zaznaczeniem, że jak się nie uda to dajemy sobie spokój...udało się i oto w lutym dojdzie nasz nowy członek rodziny...miala być corka ale wyszedł synus[emoji7]Dokładnie, podobnie jak maz[emoji6] a myślałam że już nie będę miała więcej dzieci, do zeszłego roku mówiłam - nie ma mowy! A w tym roku cos się zaczęło zmieniać i stwierdziłam że jak się trafi to będzie [emoji3]ale prawdę mówiąc wcale w to nie wierzyłam. A tu proszę jaka niespodzianka
Napisane na G3121 w aplikacji Forum BabyBoom