Witaj Asiu i rozgosc się zdrowych i wesołych Swiat dla Ciebie i calej Twojej rodzinkihej dziewczyny
witajcie swiatecznie. jestem Aska, lat 41. jestem w niezaplanowanej ciazy,obecnie 18/19 tc. czekam na wyniki amnio. poczytam i poznam Was troszke
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj Asiu i rozgosc się zdrowych i wesołych Swiat dla Ciebie i calej Twojej rodzinkihej dziewczyny
witajcie swiatecznie. jestem Aska, lat 41. jestem w niezaplanowanej ciazy,obecnie 18/19 tc. czekam na wyniki amnio. poczytam i poznam Was troszke
Witamy bedziemy razem trzymac kciuki za pomyslny wynik.hej dziewczyny
Ależ piękny reniferek zawitał na forum[emoji4]wszystkim wam kochane życzę dużo spokoju i radości w te święta, wszystkiego co najlepsze i duuuuużo radosnej, rodzinnej atmosfery [emoji4]
![]()
widzę, że sporo się tu dzieje ostatnio [emoji6] wrócę na spokojnie po świętach bo teraz codziennie mam dzień wariata [emoji16]
Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Witamy i zapraszamy. Gratuluje fasolki i życzę spokojnej ciazy.hej dziewczyny
hej dziewczyny