Lilly40
Fanka BB :)
Acha ok. Bo to pierwsze co mi przyszło do głowyczyli to raczej nie to...
Dlatego tez te kołatania mnie niepokoją [emoji57]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Acha ok. Bo to pierwsze co mi przyszło do głowyczyli to raczej nie to...
To dobrze, że idziesz do lekarza w piątek- na pewno wpadnie na jakis pomysł i Cię uspokoiDlatego tez te kołatania mnie niepokoją [emoji57]

Do dziewczyn ktore może o tym nie wiedźą-hormony tarczycy są w ciąży bardzo ważne dla rozwoju maluszka. Zwłaszcza chodzi o układ nerwowy. Moja endokrynolog mówiła że słabo się wyłapują z krwi więc powinno być ich przy zaburzeniach pracy tarczycy dużo dostarczane. Ja dostałam polecenie żeby od razu gdybym się zorientowałem że jesteśmy w ciąży zwiększyć dawkę.
Lilly40 ja też byłam na setce.
Basiek75 i z tej setki endokrynolog poleciła wskoczyć na 125.
Dziś badałam tsh i mam 1, 087 a w przyszłym tygodniu idę na wizytę to może mi zmniejszy? Bo norma dla kobiet w ciąży jest do 2,5.
Dobrze Lilly ze idziesz do lekarza bo jak dla mnie to dziwne zeby w przeciagu kilku miesiecy tak sie zmieniała tarczyca...no ale to tylko moje skromne zdanie i kto wie czy wlasnie przez to nie masz hustawki hormonów a co za tym idzie problemy z zajsciem...ja typowo na tarczyce leków nie musze brac ale i tez co około 4 miesiecy badam sie u endo. bo wlasnie gin zasugerował mi juz to dawno ze tarczyca ma duze znaczenie.