zadowolonaM
Fanka BB :)
Już jedna mam za sobą Haha i kolejne przedemnaPoczekaj do 15. To dopiero robi się tabula rasa. [emoji16][emoji16][emoji16]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Już jedna mam za sobą Haha i kolejne przedemnaPoczekaj do 15. To dopiero robi się tabula rasa. [emoji16][emoji16][emoji16]
Daj znać. ,[emoji3590]Znowu krwawięjade do szpitala
Mam już dosyć serio.
Nie daje już rady z tym nie mam sił pewnie poroniłam bo wyleciały te wodyDaj znać. ,[emoji3590]
Dobrze, że wszystko jest ok...masz w ogóle za sobą takie doświadczenie jak poronienie?Ufffff jest Ok lekarz mówił ze on czuje ze będzie wszystko dobrze, dziś mnie nawet przytulił bo widzi i wie jaka ta ciąża jest trudna.
Ale wody są nic nie wycieka krwiak już duzo mniejszy jednak to on pokrwawil coś musiałam nie tak zrobić muszę sie piłować. Wiec mi ulżyło teraz zrobię Nifty i oby już było dobrze. Czy ktoś tu z was zna sie na prawie pracy?Chodzi mi jak to jest jak ma sie swoją dzialanosc i umowę agencyjna
Tak raz poroniłam w 11tc. Tylko ze zarodek w tedy oburzał nie miałam żadnego krwotoku. Na badaniu usg był obumarły i reszta działa sie już w szpitalu.Dobrze, że wszystko jest ok...masz w ogóle za sobą takie doświadczenie jak poronienie?
Nic nie wyjdzie. Przestan sobie wkrecac. Nie jesteś w pierwszej ciazy. Brzuch boli, bo w ciazy jesteś. Dziecko rośnie wszystko się rozciąga. Daj na luz.Brzuch mnie boli podbrzusze jak na okres krew jeszcze jest , zobaczymy co z tego wyjdzie.