Mój lekarz też nic nie dał mi na krwawienie. Powiedział że na całym świecie odchodzi się od wspomagania progesteronem we wczesnej ciąży jeśli wcześniej nie było zaburzeń hormonalnych. A jest wybitnym specjalistą i ufam mu jak nikomu innemu - prowadził moja poprzednia ciążę z ogromnym zaangażowaniem i pełnym profesjonalizmem, a uwierz mi mam porównanie, bo to moja czwarta.Kochane nie macie pojecia jak duzo dla mnie znacza Wasze słowa wsparcia....kurcze czlowiek tyle juz w zyciu przeszedł i jakos sobie radzil a teraz jakas masakra...najbardziej boli mnie to ze tutaj w Uk nawet gdybym poszla do lekarza to nie przepisze mi progesteronu...oni wogóle uwazaja ze w tym wieku to tylko czekac na cud....
Jesli sie uda to załatwic to naprawde bede wdzieczna za kazda pomoc.
ja leżę i tylko do toalety wstaję więc wszystko robią chłopaki- mąż i synowie. Ja jestem na dodatek na diecie bezglutenowej i beznabiałowej więc dodatkowe utrudnienie. Dobrze, że za płotem mieszka mój tato i on dużo pomaga w karmieniu mnie. Może mi na wizycie lekarz pozwoli na coś więcej to coś niecoś wokół siebie zrobię..