reklama

Ciąża po 40

Kurde wiesz... tracę jakoś nadzieje serio może to przez ten okres?? Lekarz kazał mi teraz brać po 2 tabletki clo ale tak sobie myśle czy to ma sens? Tak pchać w siebie te leki ?? A później nic?? Jak twierdzi moj lekarz nie ma szans żebym miała nie drożne jajowody czy nawet jeden jajowod nie potrafię nie myśleć o ciąży i dziecku nie potrafię pragnąc je mieć a niby to jest przeszkoda ale jak się przestawić ?? Nawet nie poszłam po receptę a sorry nie mogę iść :) nie wydałam nikogo po nią a za 3 dni powinnam wziąć już tabletki zacząć brać .. a w głowie mentlik brać czy nie brać czy przeczekać to wszystko??? Pogodzić się z tym wszystkim cieszyć tym co mam. ? Bo mam przecież wspaniałe córki .. oj totalna dolina :( Kasiu
Nie poddawaj się ! To najgorsze co możesz zrobić. Kiedyś będziesz sobie wyrzucać że nie spróbowałaś, że nie dałaś sobie szansy. Musisz walczyć do końca. Musisz mieć nadzieję. Musisz wierzyć.

reklama
Haha ja w Redzie kawałek za Gdynia kurczę tak właśnie leżę i się zastanawiam jak z ta noga jakiś sex robić haha serio myśle nad wygodna pozycja :)
Reda piękne widoki, wiem gdzie to jest. Jechałam dwa lata temu do Ostrowa.A ja się zastanawiam gdzie na parę dni jechać. Więc jak będzie trzeba to pojadę jodu z rana nawdycham,a później do Ciebie wpierdziel dostaniesz i sprawa załatwiona. Jak to jak ?Jak się chce to zawsze sposób się znajdzie. Nogi do góry, albo na bok.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry