No ja tak mówiłam do chłopa ,aż biedny będzie się bał do mnie zbliżyć
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No ja tak mówiłam do chłopa ,aż biedny będzie się bał do mnie zbliżyć
SuperDziewczyny!!!! Zdrowy chłopiec!!!!!
Oczywiście trzeba poczekać na pełne wyniki, ale główne 3 wady chromosomów są wykluczone.
Dziękuję
kamień z serca...bardzo się cieszęU mnie też na zmianę ,raz aniołek raz diabełekNo i sobie go przechwalilam zmierzly jak cholera
Mówicie teraz o chłopach czy o synach. Mój syn aniołek, o chłopie lepiej się nie wypowiadamU mnie też na zmianę ,raz aniołek raz diabełek![]()
Ja o dzieckuMówicie teraz o chłopach czy o synach. Mój syn aniołek, o chłopie lepiej się nie wypowiadam![]()
U nas mały jak w zegarku co 3 godziny.Ja też lubię pospać,ale jakoś daję radę kładę się w ciągu dnia z nim.A jak wstaje się do karmienia? Ja chyba tego boje się najbardziej bo lubię spać [emoji4]wiosna czy latem bez problemu ale teraz o 7 budzę się i jestem nie przytomna [emoji23][emoji23]typowa sowa [emoji4]
My będziemy szczepić na wszystko, bo pani doktor powiedziała, że ze względu na ilość wizyt u lekarza z nóżkami to lepiej nie ryzykować.Tak są bezpieczniejsze i mniej ukłuć ja każde dziecko nimi szczepiłam tymi płatnymi i szczerze było ok dobrze zniosły nie było gorączki ani opuchnięte raczki ogólnie nie żałuje. Także ja polecam.Nie szczepilam na rotawirusy i pneumokoki
Dziewczyny ja się w sumie nie przywitała na tym wątku. Jestem na poronieniach nawykowych i jakiś tak Was zaczęłam czytać.Anett79 super wiesci![]()