Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kawoszka, czytam dziś Twoje wiadomości i cały dzień o Tobie myślę❤. Nie będę Ci nic doradzać, bo moja impulsywna natura i mięśnie po ponad dwudziestu latach gry w siatkę plus hormony ciężarnej i wyobraźnia, po każdym Twoim wpisie jedyną rzecz jaką mi podpowiadają to znalezienie w domu najcięższej patelni i takie mocne pier.... przez głowę, że facet nie zdążyłby złapać zakrętu..., więc się mnie mocno nie słuchaj!!! Dziewczyny mądrzej pisząJa jestem 5 lat po ślubie a mieszkamy ze sobą 6. Kiedyś było inaczej pomagał mi sprzątać w mieszkaniu teraz nic nie chce robić. Ciężkie to życie ale wszytko bierze się z wychowania. Jak nauczyła mamusia że wszystko pod nos to teraz ja się męczę. Facet który z rodzicami mieszkał mając 33 lata to jest coś nie tak. Kiedyś tak nie myślałam a teraz zależy mi tylko na dzieciach. Wiem że dam sobie radę bo mam wsparcie swojej rodziny.
Masz rację Teredka, tak właśnie robięKwiatek , Ty to masz leżeć i pachnieć [emoji4] i dodawać tydzień do tygodnia. Na pewno coraz ciężej ale już coraz bliżej [emoji173] radosnego dnia życzę [emoji8]
Arona, to już jest 30+6, za 3h50min będzie 31+0. Mam wrażenie, że już trochę przyśpiesza wszystko. Ja miałam dziś tylko 5 skurczyKawoszka co zrobil to maplec zalezy od faceta. Poza tym zobaczysz , ze sie zakocha i beda dwie coreczki tatusia
moj tez tak chcial syna ... a jak ma to i tak najbardziej ma serce do corki . Co do reszty pewnie taki stresowy moment, pogadaj tylko krotko i konkretnie
faceci nie umieja za dlugo sluchac.
Teredka ty juz i syndrom gniazda i swiat , taka kumulacja to napewno spory wysilek !
Kwiatek a ty , ktory to tydzien? Pamietaj, ze w te swieta robisz cos najwazniejszego ! Walczysz o zycie malenstwa ... nasze trudy przy tym to pierdoly
Nam sie popierniczyloudekorowanych pierikow dzis bronie przed malym potworkiem moim ! A lukier na zlosc dluzej schnie
![]()