To tylko od Ciebie zalezy, czy sie czujesz na silachNiedługo pyknie mi 40 lat i mam ten sam dylemat tzn czy nie jestem już za stara na to wszystko. Zostanę tu z wami i może znajdę odpowiedź![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To tylko od Ciebie zalezy, czy sie czujesz na silachNiedługo pyknie mi 40 lat i mam ten sam dylemat tzn czy nie jestem już za stara na to wszystko. Zostanę tu z wami i może znajdę odpowiedź![]()
No tętniło, tętniło..... A teraz nic się nie dzieje.... Co jest z wami, kobietki? Nie plodzicie się czy jak?Ale kiedyś to forum tętniło życiem
Ja dzisiaj byłam na zakupach w rossmanie i płaciłam w kasie samoobsługowej. Przede mną ktoś kupił dwa testy ciążowe i nie wziął paragonu. Nabijam moje na kasę, a trochę tego było i wzięłam ten moj długi paragon razem z tym na testy ciążowe. W domu mąż po obiedzie czyta paragony i jak zobaczył na te testy to prawie zawału dostał, jego mina bezcennaNo tętniło, tętniło..... A teraz nic się nie dzieje.... Co jest z wami, kobietki? Nie plodzicie się czy jak?
Ale kiedyś to forum tętniło życiem
Jasne, tylko wiecie... trudno się wypowiadać o pierwszym dziecku w wieku 40 lat, gdy tu mnóstwo wypowiedzi dziewczyn czasem kilka lat młodszych, z prawie dorosłymi już dziećmi na stanie, które uważają, że to za późno, że niebezpiecznie, że nierozsądnie...No tętniło, tętniło..... A teraz nic się nie dzieje.... Co jest z wami, kobietki? Nie plodzicie się czy jak?

@Madame JS Ale że tutaj, na tym wątku takie rzeczy były?Jasne, tylko wiecie... trudno się wypowiadać o pierwszym dziecku w wieku 40 lat, gdy tu mnóstwo wypowiedzi dziewczyn czasem kilka lat młodszych, z prawie dorosłymi już dziećmi na stanie, które uważają, że to za późno, że niebezpiecznie, że nierozsądnie...![]()