D
delete
Gość
cześć Flo.
Wolno, wolno. Ja kupowałam nawet magnez specjalny dla kobiet w ciąży.
Wolno, wolno. Ja kupowałam nawet magnez specjalny dla kobiet w ciąży.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
...następnym razem chyba dopiero, ćwiczymy chustowanie w domu. Powiem Wam, że rzeczywiście jest to jakiś pomysł na spędzanie czasu z dzieckiem, ale jednocześnie zachowanie jako takiej "sprawności". Przede wszystkim idealne rozwiązanie na wyjście na spacer z psem i pójście na jakiś teren łąkowy ( a ja mam takie w okolicy )
i żadnego sadzania, podpierania poduchami ... a szmerami się nie przejmuj aż tak bardzo, Młody tez ma. Na 26 kwietnia jeste smy umówieni na echo serca, żeby zakończyć cały proces leczenia. I zaglądaj do nas częściej ... i masz racje, że im większe dziecię tym mniej czasu, ja nawet nie chcę myśleć co będzie jak on zacznie raczkować... albo gadać 
a wydląda na nowiuteńkie
okazało się, że dzieciaki poprzednich właścicieli jakos nosidła nie kochały 
No wiesz co cytryna, tak się ukrywać;-)....może jednak na stałe dołączysz do naszego grona .......
Gdzie cała kawowa ekipa???
Nie wiem jak u Was ale u mnie mrozicho siarczyste takie, że hej..znowu siedzimy w domu plackiemna wystwe psów chcę iść bardzo, ale nie wiem czy mi się uda, musielibyśmy młodą zostawić ze starszym rodzeństwem, a tymczasem młodzież była wczoraj na baletach i nie wiem czy się poderwą, Paćki w chustę niestety nie wezmę bo jeszcze nie jest do niej przyzwyczajona, a ja wciąż trenuję prawidłowe wiązanie i mogą być z tego tylko małe wrzaski na wystawie..wózkiem raczej też nie damy rady się tam poruszać.....no nic..zobaczymy..
Marzenko nie denerwuj się jakoś strasznie, szmery na serduszku zdarzają sie bardzo często z tego co zauważyłam, powinno być dobrze, przejdzie Klaudusi zobaczysz!!!
Czekamy na brzuchatki..meldować się po kolei!!!
Nie wiem czy moge, bo ja ani w ciazy nie jestem ani po 40![]()