reklama

Ciąża po 40

no i wszystko dobrze sie skończyło :-)
Kłaczku jakby pan dr rehabilitant zobaczył Twego Młodego to OD RAZU rehabilitacja bo on nie ma prawa tak się zachowywać :-D ja sie na ostatniej wizycie się modliłam żeby tyłka nie podnosił :-D
BO TAKIE ZACHOWANIA MY PROSZĘ PAŃSTWA WIDZIMY TUTAJ ... i rączka wędruje na tabelki :-D
Ogólnie pan reh. jest do nabicia na pal...

reklama
No co jest..czyżbym była pierwsza???
Brzuchatki meldować sie po kolei!! BO rozpakowane to pewnie w pieluchach siedzą:-D
Bożeeee...moje dziecko znów całą noc się kręciło i cyca memlało..co to się porobiło:no::no: Mam chustę, kupiłam na allegro, już wyprana, zaraz będe prasować i uczymy sie dzisiaj nosić:-)

oooo co tu tak cicho ?
zmroziło klawiatury ?
a gdzie lysta obecności ?
Kłaczku uwierz nie chciałabyś mieć takiego pana od rehabilitacji ... ale to odrębna i długa opowieść :-D

Hej,Hej !

Melduję się z rana. NOC ŚREDNIO PRZESPANA, JAKIEŚ KŁUCIA MIAŁAM I RĘCE DRĘTWIAŁY ORAZ BIODRA WIEC SIĘ WIERCIŁAM JAK OSZALAŁA.

Misia oglądałam na TVN Style wczoraj program "Mamo już jestem" . Mowili o chustach. Niekoniecznie sa wskazane dla dzieci poniżej 6 miesiąca. Chodziło o główkę i rozwój kończyn i bioderek.

Zoyka ja nie kupiłam chusty, mam od znajomych nosidło ale przy tych chodnikach bezpieczniej się czuję jak Młody jest w wózku ... poza tym są dwie szkoły - jedna mówi że chusta to naturalny sposób noszenia dziecka i od nowości dziecko może być tak noszone, a druga oczywiście że nie bo szkodzi kręgosłupowi, stawom itd. ...
Zoyka ja dziś krzywo spałam i mam taki ból pod łopatką że łomatko :-( mam kłopot z podniesieniem Młodego :-(

Zoyka ja dziś krzywo spałam i mam taki ból pod łopatką że łomatko :-( mam kłopot z podniesieniem Młodego :-(

Polecam ćwiczenia :) Rehabilitacja, nawet ta domowa cuda czyni :)

Moje dziecko w brzuszku tak dziwnie i rytmicznie puka, stuka czy nie wiem jak to nazwać- nie wiem co to. Czkawka czy cos się dzieje...

Misia, oczywiscie ze bym chciala! Mialabym sie na kim wyzyc wyjasniajac mu ze w d... byl i g... widzial, wiec sie mojego dziecka czepia. A dziecko to nie kulka lodow i rzadko bywa dwoje identycznych. Kurcze, tu mnie jezyk blokuje bo czasem to az mnie przytyka zeby sobie pouzywac - w PL nie mialam takich trudnosci i szlo jak zloto!:sorry2: Dzis doczytalam, ze przy uwadze usmiech spoleczny, pan sobie palnal pytajnik... No, co za tuman! Przeciez jak galy wywalil, to mu mowilam, ze maly juz od tygodnia smieje sie swiadomie. Nie moja wina ze angielskie dzieci rodza sie zmulone i nasz szkrab odstaje od ogolu.;-) Ten usmiech Mlodszego wcale mu sie nie nalezal. W gaworzenie chyba nie uwierzyl w ogole bo nie wpisal... :-D

A tak to... Rajmund poogladal sobie inne dzieci i stwierdzil ze jednak nasze wyjatkowo sliczne.:-D A to za duza glowe wypatrzyl, a to chudzielca, a to wrecz przeciwnie... No i specznial jak sie okazalo ze kruszynka jak pol Karola, wygladajaca na totalnego noworodka ma juz 6 tygodni. Faktycznie facet mi zeswirowal. I mam chodzic z Mlodszym na play group coby sie uspolecznial.:-D Czegos tatus chyba jeszcze nie zalapal... Ostatnio siedze w wannie, maly pod czujnym okiem ojca, slysze ze pokwekuje, wiec pytam co robia. I co sie dowiaduje? "Polozylem go na kanapie i czekam zeby sie okreslil - albo spi, albo sra bo jedno i drugie na raz to sie nie da."

reklama
klaczku :-)))))))))))))))))))) swietnego masz tego Rajmunda!

Co do chusty to moje bedzie noszone od pierwszych dni, bo ja wierze w to, ze to bardzo zdrowa i wygodna rzecz dla maluszka i mamy zreszta tez:) Zreszta ze starszym dzieckiem przy boku bedzie mi wygodniej miec wolne rece.

Nosidelka bardzo bardzo sa wszedzie odradzane bo dziecko ma za szeroko rozstawione nogi i nie tylko o to chodzi, ale nie wglebiam sie w to bo mi to niepotrzebne..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry