Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja glupia myslalam ze jej siara wystarcza... od 3 doby dziecko bylo tak glodne ze caly czas plakalo, w koncu jakas babka mi powiedziala ze to z glodu i czy chce dokarmiac... zla jestem za to na siebie do tej pory. Moja strasznie slabo sie przystawiala na poczatku wiec karmilam ja ze strzykawki/kieliszka. No a potem juz normalnie piersia.Klaczku kto cie na playgroup wyslal?
z fajnych rzeczy ktore sa prawie wszedzie w UK polecam baby massage, ja jeszcze sobie chodze na grupe dla mam karmiacych piersia, bo fajne dziewczyny chodza i mam zamiar zaczac na takie zajecia w bibliotece, gdzie czytaja ksiazeczki, robia teatrzyki i tym podobne Zoyka - znam Twój ból, mój tez przecież nie będzie malucha w czoło stukał.... i tak sie męczę. (czemu w czoło???)
Co do ozieblosci to ja teraz tez ogniem z piczy nie zione.

..kłaczku boskie hasło
..przez moment próbowałam to sobie wyobrazić " naocznie"

Katrina nie biorę właśnie nic teraz, gin mi przypisał Cerazette, bo to jedyne co można łykac podczas karmienia, ale nie wykupiłam i nie biorę, bo stwierdziłam, że nie będe się faszerować skoro się nie bzykamy praktycznie , Btw.. mam wyrozumiałego chłopa, chyba że mi rogi gdzieś poza domem przyprawia :-) Przed ciąża brałam Mercilon i było ok w tych tematach. Teraz myślę, że to będzie taka reakcja obronna organizmu, bo sie wyeksploatował ciążą i nie chce za Chiny kolejnej...A w ciąży to cytując kłaczka faktycznie zionęłam ogniem stamtądMajuska - poza tym jak sie bierze pigułki (nie wiem czy bierzesz), to one tez obniżają poziom "chcenia".

Teraz jeszcze dodatkowym utrudnieniem jest fakt, że totalnie nie ma kiedy, mieszamy w małym mieszkaniu : 2 dorosłych dzieci + mała z nami w pokoju, żeby jeszcze w tym wszystkim znaleźć miejsce i czas na seks, to trzeba cudu. No cóż trzeba poczekać na lepsze czasy...tylko na razie mrozy i śniegi wstrzymały prace przy wykańczaniu domu