reklama

Ciąża po 40

Swoją drogą przydałby nam się jakis chat albo coś podobnego żeby komunikowac się w jednym czasie na kilka tematów zamiast czytać, odswieżac strony i dopisywac co chwilę nową mysl...

reklama
Zoyka, odpada - Bebilon, to ja w "polskim" sklepie kupilam i jest tylko zwykly, z reszta mlody po nim srake mial. Odpowiednikiem Bebilonu, ktory jest to dostepny, jest Aptamil i on wystepuje w wersjach od zwyklego, przez comfort czyli z obnizona laktoza, po wersje dla glodomorow, ale boje sie nawet probowac z Aptamilem zeby znow sraka nie przyplacic zmiany mleka. No i jakby cos to comfort, skoro caly czas jedziemy na laktazie...

Misia, tu mleko bezlaktozowe mozna zwyczajnie na ebay'u dostac, albo w kazdej aptece bez recepty. No, w marketach nie widzialam.

Nie ja nie chcę brać udziału w konferencj .Dam rade ostatnio piszę na kilku wątkach oglądam telewizję,pieszczę suńcie ,a i już koniec ptaszki zostały dziś eksmitowane do pustego pokoju bo i ptaszków słuchałam.Nie chcę skejpa bo go nie mam ,a gg to mam ale nie wiem jak by to miało działać:eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry