reklama

Ciąża po 40

reklama
Wiecie co ja tak do końca nie uświadamiam sobie,że już za 2 miesiące będzie z nami dziecinka.Nie wiem czemu tak niby wiem ,a do końca jakoś nie dociera:tak:

Boszszsz... Wy jakieś mordy na marchewkach popełniacie... Ale zazdraszczam Wam tych ogródków :)
Też małej mam zamiar gotować, może tak zdrowiej jest a w słoiczkach z mięsem dla dzieciaków jest MOM. Chociaż oczywiście czasem i słoiczek zje, wszystko jest dla ludzi, tych małych też ;)

Ollena, nie problem w przybieraniu bo w ostatnim miesiacu to ledwie 0,89kg - chorowal mi mocno, slabiej jadl, wymiotowal - ale od paru dni facet pochlania porcje przyslugujace znacznie starszym dzieciom. Dzis przechodzi samego siebie bo 240ml to w zadnym grafiku nie figuruje, a 180 to za 3 miesiace bedzie mu przyslugiwalo. Po prostu boje sie ze sie niepotrzebnie rozepcha, mysle ze to mleko jest dla niego za slabe, za malo tresciwe.

Karol jedzie na SMA - proba podania Bebilonu, ktory jest odpowiednikiem Aptamilu, skonczyla sie mega sraka. Poza tym dochodzi problem z laktoza, ktora caly czas zbijam w mleku.

Anka, powinnas miec zakaz zblizania sie do marchewki i drobiu.:crazy:

Karol jedzie na SMA - proba podania Bebilonu, ktory jest odpowiednikiem Aptamilu, skonczyla sie mega sraka. Poza tym dochodzi problem z laktoza, ktora caly czas zbijam w mleku.

Wczoraj mi fryzjerka mówiła o Bebilonie na recepte. Jakas inna nazwa Bebilon z jakims przedrostkiem. Moze u Was tez on jest.

Basiu to tylko ja... zamordowałam dziś marchewkę i kurczaka :-) Oba składniki nie protestowały za bardzo... za to w ramach wynagrodzenia strat moralnych dowaliłam vegety żeby się lepiej konserwowały :))

reklama
Ja to i tak co dzień mam problema z doczytywaniem .Tak,że mną sie proszę nie przejmować oraz dam radę wczytać się w kilka wątków na raz.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry