reklama

Ciąża po 40

reklama
Kłaczku jest teraz Żebrowski w " Na dobre i na złe " i to gra takiego sku..synka nawet ;-)
Ja ogólnie lubie PUdziana i to wszystko :)
A najwieksze zadymiary misia i anka poszły spać:no:

Kłaczku i co? Botoks jak nic, prawda?
Dziewczyny a o Szycu mówią, że to amant i przystojniak, ale dla mnie to taki łobuzowaty chłopak. Ale żeby ciacho??? A Wy co o nim sądzicie?

A tak w ogóle to nie oceniam facetów po wyglądzie. Dla nie w mężczyźnie seksowna jest osobowość i głos. Dopiero gdy pociąga mnie osobowość widzę resztę :)

P.S
Czy to naprawdę możliwe ,że kawa rozpuszczalna która piję rano ( z 1 łyżeczki) działa pobudzająco na dziecko mimo ,że pokarmu mam tyle ze jej starcza na deserek ?

Dziewczyny a o Szycu mówią, że to amant i przystojniak, ale dla mnie to taki łobuzowaty chłopak. Ale żeby ciacho??? A Wy co o nim sądzicie?
To alkoholik jest :)

Zoyka , ja się na kawę odważyłam dopiero ostatnio, pije nawet z półtorej łyżeczki i kompletnie nie zauważyłam żadnych zmian w zachowaniu Paćki

reklama
Kłaczku i co? Botoks jak nic, prawda?

Mnie on cholernie podoba się w "przepisie na życie" . Właśnie taki typ osobowości pociąga mnie u facetów.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry