reklama

Ciąża po 40

Zoyka, chyba niemożliwe. Ja czasem dwie piję (wiem, nie powinnam) a dziecko śpi jak aniołek, może poza ostatnimi kilkoma dniami ale to raczej skok rozwojowy jest.
No na życie faceta też bym po wyglądzie nie brała, ale pomarzyć można, co nie? ;)

reklama
No, to tak... Pudzian u mnie na jednej polce z Stalonem i Schwarzenegerem - przepakowani. W tej kategorii to juz van Damme predzej, a w temacie klaty i brzusia to Bruce Lee - nie przeladowany a z rysunkiem. No i - smiejcie sie - Jackie Chan - mila morda, swietna sprawnosc i cholernie fajna budowa.

A de facto poki nie znam ich osobiscie i nie wiem co im w deklach siedzi to moge tylko mowic o opakowaniu.

Co do Zebrowskiego to znalazlam jakies urywki z jego udzialem w "Na dobre i na zle" i melduje ze chyba faktycznie botox bo jakos albo sztywny albo spuchniety na ryju jest.

Kochane moje, chyba muszę kończyć, bo mój Pan mąż nabył sobie nową zabawkę (inne auto) i musi coś na necie poczytać. Zaczął wymieniać filtry, ale coś tam mu "nie gra" i musi na forumie poczytać jakiś może "myk" jest do tego... Tak, że niestety życzę Wam dobrej nocki, miłych pogaduch i do następnego wtorku.

A Żewłakow tez jest całkiem fajny...

pomarzyć dobre rzecz Basiu-nawet trzeba )

no to mnie pocieszyłyście z ta kawą, choć dalej szukam wytłumaczenia skrzeczenia przez kolejny cały dzień mojej Julki.

reklama
sie zawiesiłam na amen :-(
Connery OK a polskich ciastek jakos nie widzę ... Malajkat Wojciech sprzed paru lat, sprzed wielu: Łapicki i Hanuszkiewicz ... a nowego pokolenia ? Bosak ? Szyc dobrym aktorem jest ale jakbym miała takie ciacha jadać do do końca zycia wolę być na diecie ... A Żebrowski, Zmijewki jakoś nie ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry