reklama

Ciąża po 40

Gosiu Katrina dobrze "mówi" Marzenka dziś bądź wczoraj miało być konsylium - powinna wpaść w weekend na bb i coś skrobnąć :-)
Młody miał jakiś wlew "usypiający" do echa no i cały czas wydala ... mam nadzieję że jutro się to skończy i wrócą normalne kupiszony w ilości standardowej.

reklama
Dziewczyny moge do szpitala dla malucha spakowac body z dlugim i spodenki/polspiochy? czy same body i pajace? malo mam pajacow bo nie lubie i sama nie wiem... w sumie chyba nikogo to nie powinno obchodzic?

Ollena, ja tez nie mialam przekonania do pajacykow, wzielam polspiochy i koszulki i - na szczescie - owe pajacyki. Polspiochy mi nie graly ze spinaczem na pepku. Wielka plastikowa klamra i guma od porciat... W efekcie jednak pajace byly ok.

A ja uwielbiam pajace do teraz. W szpitalu miałam kaftaniki i doły, nie brałam bodziaków. Klamrę u mnie odcinali 3 dnia w szpitalu i zostawało tylko kawałek. Teraz kocham bodziaki i pajacyki :)

A co weźmiesz do szpitala Olena to Twoja sprawa i Szpitalowi nic do tego :)

Ja pajace w sumie lubię, ale przy noworodku, który sie często obsrywa wkurzało mnie zapinanie tych zatrzasków w nocy na śpiocha, młoda się przy tym wybudzała, dlatego wolałam wtedy półśpiocha, teraz w nocy jej wogóle nie przebieram to śpioch ubieramy. No i dobrze kłaczuś pisze, weź Ollena pod uwage ten bidny pępuszek na początku;-)

U nas kolejne świńskie, a nawet bardzo świńskie popołudnie, wręcz koszmarne, mam zlasowany mózg:baffled:..zrzucam to jednak na karb skoku rozwojowego, który ma się już chyba lada chwila skończyć, a to właśnie przed jego końcem jest takie apogeum:no:

misia super, że u młodego echo git !!!!...wiedziałam, że tak będzie;-)

MNie tez wkurzaja pajace i zapinanie, ale u tesciowej zamowilam z USA pajace na zamki, juz czesc dostalam, druga czesc przyjdzie jak poznam plec. Zameczek jest the best!

A co do polspiochow to chyba moge ja zawijac pod pepkiem. No nic, wezme to i to, mam nadzieje ze nie polezymy dluzej niz dobe.

Wiecie co,

Zainspirowało mnie mleko Wandzi. Poczytałam o nim i pomyślałam ze moze zmienię .. :)
Wyczytałam na stronie producenta,że Mleko początkowe HiPP 1 BIO Combiotik®

nie zawiera składników modyfikowanych genetycznie zgodnie z rozporządzeniem Rady WE nr 834/2007 a na stronie producenta NAN nie było takich informacji. Moze to i zapis marketingowy i mleko nie może zawierać składników modyfikowanych genetycznie. Nie wiem. Napisałam jednak do Producenta NAN.
Miło mi się zrobiło i bezpieczniej na sercu bo :

[FONT=&amp]W odpowiedzi na Pani pytanie informuję, że do produkcji naszych produktów dla najmłodszych w tym mlek z serii Nan, nie są używane rośliny modyfikowane genetycznie (GMO).[/FONT]

[FONT=&amp]Z pozdrowieniami,[/FONT][FONT=&amp]Katarzyna Zadka[/FONT][FONT=&amp]Centrum Informacji dla Rodzicow Nestlé Nutrition[/FONT][FONT=&amp]ul. Lodzka 153, 62-800 Kalisz

P.S

Ale mnie wkurza to obcinanie paznokci. Tak jej rosną ze co 3 dni muszę obcinać bo sie zadrapuje po buzi. Tez tak macie ? Czym obcinacie ?
[/FONT]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zoyka mojej też pazurki bardzo szybko rosną i drapie co chwile siebie i mnie. Ja doszłam juz do perfekcji w obcinaniu i obcinam nawet i swoimi małymi nożyczkami do skórek, a robię to podczas gdy Paćka na moich kolanach ogląda na YT bajkę Miś i Lew - teletubisie, jest tym tak zafascynowana, że wogóle sie nie rusza, a ja perfekcyjnie pazurki podcinam;-) Na szczęście póki co matka całkiem cwana jest:-)

reklama
Zoyka pazury obicna mój m. obcinaczką jak rzekł :-D bo nie ma takich małych sekatorków :-D
ale dziś sie podrapał do krwi ... echhhh ake chyba wykorzystam Twójnpatent Majuska i tv zapodam młodemu :-D
ja kocham pajace do dziś no i bodziaki :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry