majacyr
Fanka BB :)
A o której jesz ostatni posiłek? Jak za duża przerwa między posiłkami to cukier rośnieOj stosuje się bardzo do zaleceń. W dzień jestem w stanie go kontrolować. Niestety po nocy jest ciężko i nie mam na to wpływu niestety;(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A o której jesz ostatni posiłek? Jak za duża przerwa między posiłkami to cukier rośnieOj stosuje się bardzo do zaleceń. W dzień jestem w stanie go kontrolować. Niestety po nocy jest ciężko i nie mam na to wpływu niestety;(
Właśnie nie ma to dla mnie różnicy. Wcześniej jadlam mniej i częściej i ostatni posiłek ok 21-22. Teraz lekarka mi powiedziala, ze mam jeść większą kolacje ok 20 i juz nic więcej. Tak czy siak rano ponad 100. W dzień bez problemu wszystko w normie. Juz wiem mniej więcej co mi służy, a co nie. Niestety w nocy nie mam na nic wpływu. W środę idę znowu na wizyte i zobaczymy, co mi powie lekarz.A o której jesz ostatni posiłek? Jak za duża przerwa między posiłkami to cukier rośnie
To trzymam kciuki.Właśnie nie ma to dla mnie różnicy. Wcześniej jadlam mniej i częściej i ostatni posiłek ok 21-22. Teraz lekarka mi powiedziala, ze mam jeść większą kolacje ok 20 i juz nic więcej. Tak czy siak rano ponad 100. W dzień bez problemu wszystko w normie. Juz wiem mniej więcej co mi służy, a co nie. Niestety w nocy nie mam na nic wpływu. W środę idę znowu na wizyte i zobaczymy, co mi powie lekarz.
Witaj ja kwas foliowy biore caly czas .PozdrawiamDziewczynki ,zwlaszacza staraczki napiszę co mi poleciła pani genetyk przed staraniami ,zbadać homicysteine jeśli wynik jest do 8 to jest ok, można przyjmować prenatal uno ,jeśli od 8do 10 włączyć dodatkowo kwas foliowy ,mi poleciła metylowany ,jeśli będzie 10-12 to dwie tab kwasu jeśli więcej niż 14 to jeszcze dodatkowo coś co obniży ta homicysteine ,nie wiem czy można tu pisać o konkretnym suplemencie ,też gdzieś wyczytałem że olej z wiesiołka jest dobry , dobrze wpływa na śluz płodny ,więc ja już bioręale tylko pierwsza połowa cyklu ,do owu bo jeśli już dojdzie do zapłodnienia może powodować poronienia ,a no i acard przy staraniach jak najbardziej 75 ,po zapl można zwiększyć 100-150 ale to już według zaleceń lekarza
Ja też bralam ,ale teraz z racji tych mutacji które mi wyszły będę brać ten metylowany ,lepiej się przyswajaWitaj ja kwas foliowy biore caly czas .Pozdrawiam
Kasiulek jak ty mnie znalazłaś ,aż się uśmiałamJa też bralam ,ale teraz z racji tych mutacji które mi wyszły będę brać ten metylowany ,lepiej się przyswaja
Hehe bo też czytam różne rzeczyKasiulek jak ty mnie znalazłaś ,aż się uśmiałam