Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Tak, jak pisze Katia. Lekarka na chwile obecna nie widzi przeciwwskazań ale co do dokładnych decyzji będziemy się później dogadywac. Musi mieć też pewność, że znowu nie będzie cudów z lozyskiem.
Ja nie miałam możliwości porodu sn po 2 cc,bo u mnie od pierwszego są wskazania bezwzględne. Tak jak Paulinka pisze, stan blizny ocenia się po 35tc. Wcześniej nikt nic nie zdecyduje,bo nie wiadomo jak się blizna zachowa. ;-) Jeśli wskazania były względnej,wówczas jest taka opcja,ale o tym decyduje lekarz pod koniec ciąży. Ja osobiście czytałam blog kobiety,która urodziła sn po 4 cc :-)
Ja po pierwszym cc bardzo chcialam urodzic sn. Termin mialam na czerwiec i lekarz obiecal, ze w maju podejmie decyzje czy bedziemy rodzic sn. No niestety nie dotrwalam, bo w polowie kwietnia rozeszla sie macica i tak sobie mysle, ze nawet jakbym kiedys jeszcze sie zdecydowala na trzecie dziecko to nikt mi juz i tak nie pozwoli rodzic sn....