reklama

Ciąża po hsg

reklama
Hejka, ja miałam robione w sierpniu SonoHSG, które wykazało niedrożność obydwu jajowodów. W październiku miałam robione HSG, w trakcie którego udało się udrożnić prawy jajowodów. Mój ginekolog zaproponował mi powtórkę HSG w celu udrożnienia lewej strony. Powiedział, że przy moich problemach z tarczycą, wiekiem (mam 37 lat) i niedrożnością szansę są znikome. To byłby raczej cud. Nie doczekałam się jednak już menstruacji. Udało się odrazu w tym samym cyklu. Cuda się zdarzają. Dziewczyny nie poddawajcie się. Wam też się uda!

Hejka :) jestem dziś po sono hsg pianką ex ex...c z y jakoś tam , zabieg trwał 10 min,średnio przyjemny,to mój 11 dc,lekarz pow że pierwsze 3 miesiące są najważniejsze,lewy jajowod drozny a prawy był podobno poskleajny ale udało się go udroznic,dr pokazywał wszystko na.ekrenie ale i tak tam nic nie widziałam :))) zobaczy wkrótce czy to coś pomogło i czy zobaczę te dwie kreski na teście :)

Hejka :) jestem dziś po sono hsg pianką ex ex...c z y jakoś tam , zabieg trwał 10 min,średnio przyjemny,to mój 11 dc,lekarz pow że pierwsze 3 miesiące są najważniejsze,lewy jajowod drozny a prawy był podobno poskleajny ale udało się go udroznic,dr pokazywał wszystko na.ekrenie ale i tak tam nic nie widziałam :))) zobaczy wkrótce czy to coś pomogło i czy zobaczę te dwie kreski na teście :)
Trzymam kciuki :)

Witam. Zagląda tu ktoś jeszcze? Ja miałam hsg na początku października i właśnie zaczął mi się drugi okres.. Nie mam sił, czuje się już wyczerpana 😭 czy któraś z was miała drożne jajowody ale podejrzenie zrostów w okół macicy i udało się zajść? Ja już tracę nadzieję

reklama
Witam. Zagląda tu ktoś jeszcze? Ja miałam hsg na początku października i właśnie zaczął mi się drugi okres.. Nie mam sił, czuje się już wyczerpana 😭 czy któraś z was miała drożne jajowody ale podejrzenie zrostów w okół macicy i udało się zajść? Ja już tracę nadzieję
Ja hsg miałam w styczniu, dwie kreski zobaczyłam w maju. Mam nadzieję, że Ty też się doczekasz😘

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry