Mikstura
Fanka BB :)
Trzymam kciukiJa tez mam zaplanowany za tydzien zabieg SonoHsg, po bezowocnych 3 latach starań..
Dajecie wielką nadzieje, ze będzie dobrze, bo wyniki moje i partnera są ok -pozostało nam tylko to..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam kciukiJa tez mam zaplanowany za tydzien zabieg SonoHsg, po bezowocnych 3 latach starań..
Dajecie wielką nadzieje, ze będzie dobrze, bo wyniki moje i partnera są ok -pozostało nam tylko to..
Będzie dobrze! Sex co 36 h zaraz po okresie i ze 2 razy po owu :d ale myślę że sono swoją sprawę zrobiło,także i u Ciebie będzie dzidzia!Ja tez mam zaplanowany za tydzien zabieg SonoHsg, po bezowocnych 3 latach starań..
Też jestem po sono hsg, oczekuje miesiączki, ale jakoś nie wierzę, że mogłoby się udać... Ponad rok bezskutecznych starań. Po badaniu sono miałam traumę, okropnie mnie bolał cały brzuch, aż wybrałam się na izbę rano... Dostałam antybiotyk. Niby jajowody drożne, ale chyba doszło do podraznienia otrzewnej... Kilka dni po owulacji kłuł mnie prawy jajnik, w sumie cały czas go czuję, podbrzusze, od wczoraj obolałe piersi, ale to pewnie nic innego jak PMS. powiedzcie mi dziewczyny, którym się udało po sono, czy stosowałyście również jakas dietę, suplementy? PozdrowieniaPrzed sono milion tekstów owu,kremy jakieś na płodność,witaminy i inne cuda wianki i już chciałem wysłać męża na badania,ja zrobiłam jeden cykl u dr kiedy owu, a w sumie potwierdzić co wiedziałam miesiąc później na sono i.dr pow starać się intensywnie przez 3 mies a jak nie pomoże będziemy myśleć,ale pomogło.A po tym też pobolewal brzuch i przyszedł okres mimo starań,ale w następnym też pobolewal i.mysllam że znów mi się okresTeż jestem po sono hsg, oczekuje miesiączki, ale jakoś nie wierzę, że mogłoby się udać... Ponad rok bezskutecznych starań. Po badaniu sono miałam traumę, okropnie mnie bolał cały brzuch, aż wybrałam się na izbę rano... Dostałam antybiotyk. Niby jajowody drożne, ale chyba doszło do podraznienia otrzewnej... Kilka dni po owulacji kłuł mnie prawy jajnik, w sumie cały czas go czuję, podbrzusze, od wczoraj obolałe piersi, ale to pewnie nic innego jak PMS. powiedzcie mi dziewczyny, którym się udało po sono, czy stosowałyście również jakas dietę, suplementy? Pozdrowienia
Spóźnia i już nie przyszedł, także u ciebie
Albo ciąża
Albo będzie wkrótce
3 mam kciuki
![]()
Daj znaćTrzymam kciuki![]()
Też jestem po sono. Powiedz mi, jak się czułaś, miałaś jakieś objawy ciąży w tym cyklu po sono?Hej kochane,muszę się pochwalić że po roku starań, w pierwszym cyklu po sono hsg udało się!( oba były drożne jajowody.,jeden tylko lekko pozlepiany)Dziś widzę dwie kreseczki! Nie wierzyłam zbytnio że coś to pomoże a jednak) dziewczyny i wam się uda
!! Trzymam za was kciuki!
W cyklu z sono staralismy się ale nie wyszło. Cykl później przed okresem czułam niepokój i ściskanie w brzuchu. ..tak jak co okres ale tym razem nie przyszedl. A brzuch nadal czasem pobolewa tak inaczej, nie miałem typowych objawów ani w tej ani poprzedniej ciąży.Też jestem po sono. Powiedz mi, jak się czułaś, miałaś jakieś objawy ciąży w tym cyklu po sono?
Ja mialam robione badanie Sono HSG na NFZ w szczecinie, badanie z kontrastem. Trwało moze 5-10 minut max. Bol znośny , jak przy @. Nie bralam nic przeciwbólowego. Mi lekarz wykonujący badanie powiedzial, ze duzo Zalezy od tego na jakim sprzęcie wykonuje sie badanie. Wynik badania, jajowody drozne. Lekarz kazal starac sie od razu przy pierwsz cyklu i zaznaczył ze 3 pierwsze cykle po badaniu sa najbardziej płodneNo podobno sono-hsg jest mniej bolesne niż te z kontrastem i rtg, ale to też kwestia tego że pewnie robiłaś prywatnie a na NFZ pewnie sono-hsg nie robią, więc na NFZ nie ma co tam cudów oczekiwać, ale zgodzę się z koleżanką wyżej, że znieczulenie czy lek przeciwbólowy powinien zostać podany trochę wcześniej niż przed samym zabiegiem bo nie zdąży zadziałać tak szybko...