Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wogole to zawsze mialam dosc skape i trwały tak ok 3 dni a dzis no to leci bardzo no i wczesniej dostalam,ale to przez acard napewno tyle,ze generalnie nigdy nie wiem kiedy dostane ten okres...ehh...mam nadzieje,ze nic sie tam zlego w organizmie nie dzieje...
czarna76 ach,bo ja z reguły tak mam ze taka nieuwazana jestm i mozna mi pokazywac,a ja i tak nie widze do momentu w ktorym sie danej rzeczy nie przyjze
cała ja
bombelek pstulam.trzymaj sie kochana. kasia24,bo widzisz ja nawet nie zwrociłam uwagi na te daty ehh...nic mi sie nie rzuciło w oczy,ale ja tak zawsze mam.Liljanko ogarne sie obiecuje:-) nie chce nikomu tutaj utrudniac zyciaa ja dzis zaczełam plamic..czyli dostaje @...tylko kurka za wczesnie.powinnam dostac ok 3go...moze to przez ten acard mi sie przyspieszyło???/ ostatnio stwierdziłam,ze niedlugo bede dostawac 2 razy w miesiacu i tak wlasnie sie stalo
nie wiem czemu sie tak dzieje...od kilku miesiecy dostaje coraz wczesniej.najpierw dostawalam 10go,pozniej 8go,5go,3go i dzis...musze o tym gince powiedziec zobaczymy co powie...troche mnie to nie pokoi...i jak tu sie starac o dzidzie jak ja nawet dobrze nie moge obliczyc kiedy wypadnie mi owu???? a tak mi sie w glowie kreci,ze ledwo moge pisac...jesio zaraz do pracy musze sie zbierac...
no nic pozdrawiam was.
MOJE ANIOŁKI 07.03.2008 ( 5 TYG ) *... 04.05.2008 ( 6 TYG ) *...
ogranicz mieso drobiowe bo w nim pełno hormonów możliwe ze na niektorych moga one zle wplywac