agniesia bedziemy trzymac kciuki&&&&&&&&

ty masz obrone a ja mam dentyste na 15 hehehe.wicaz mysle o tej cytomegalii.
enya81 a ile ci sie okres spoznia??? rowniez trzymam &&&&

a co do @ to bałam sie,ze przy braniu acardu bedzie powodz,a tu nic...troche bardziej luchnelo w 1 dzien i w sumie to juz koniec mojego okresu.teraz tylko takie brudzenie...3 dzien...czy tylkomnie sie to wydaje dziwne???? moje @ zawsze tak wygladaja,ale myslalam,ze acard raz ze je zobfituje a dwa,ze wydluzy...dzis ide do psiapsioly do szpitala.ma termin na porod na poniedzialek,ale lezy juz tydzien,bo miala za wysokie cisnienie i za malo wod.wczoraj powiedzieli jej,ze jesli w pon nie urodzi to nie beda jej dawac kroplowki na wywolanie tylko beda czekac...i sie załamała,ze bedzie musiala lezec nie wiadomo ile...pocieszalam ja i dzis mam jejzamiar dojsc do rozsadku,ze dla dziecka warto lezec plackiem w szpitalu,ze bedzie miala piekny prezent na swieta...ehh...a pomyslec,ze poznalysmy sie na ginekologii...jej ciaza byla zagrozona wlasnie ta...u mnie okazalo sie,ze to nie ciaza a pomyłka,a ona wyszla i niedlugo bedzie miala sliczna i duza core,bo prognozuja ze bedzie wazyc 4kg...

wiecie boje sie,ze nasz kontakt urwie sie nieco jak urodzi dlatego,ze nie wiem czy bede umiała ja odwiedzac i patrzec na mała...juz bylo mi ciezko patrzec na jej brzuch,a jak sie dziecko pojawi???? chyba,ze ja zajde w ciaze w miare szybko to sytuacja bedzie inna

pozdrawiam was uciekam do pracy.
Ilonko jak sie czujesz kochana,jak dzidzia??? pojawiły sie juz jakies objawy???

papapa
MOJE ANIOŁKI 07.03.2008 ( 5 TYG ) *... 04.05.2008 ( 6 TYG ) *...