Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
druga taka słaba ale czy to możliwe ze znowu ciąża????? czy moze hcg nie spadło jeszcze???aż jestem zaskoczona czekałam raczej na @
Ile miałaś BHCG? Ostatnie?Piersi zaczęły mnie boleć dopiero kilka dni temu, więc tym się jeszcze nie przejmuj. Dopiero od kilku dni mam porządne objawy. Zabieg miałam 14 list. Kłaczku to Marynia jak myśle?Ślicznie , popłakałam sie ale zawsze świętra mnie wzruszają.....
z testem czekam...nie chce sie rozczarowac.co do ciazy biochemicznej to wiem jak to przebiega,bo przechodziłam to w kwietniu...objawow nie mialam,ale okres mi sie spoznial i 2 dni po zrobilam test wyszły 2 kreski znalazlam sie w szpitalu tak na wszelki wypadek po tych 2 poronieniach i tam sie okazalo,ze to biochem.i po 3 dniach dostałam @....korci mnie okrutnie zeby zrobic test....
malami123 i prija dziewczynki super
gratki wielkie
kto wie moze ja tez zaraz do was dolacze????? wczoraj mnie mdliło i przed wczoraj dzis juz nie...
brzuch mnie juz dzis narazie tez nie pobolewa,ale to uczucie pelnosci jest nadal...i ciagniecie w pachwinach...coz kochane raz jesio wszystkiego dobrego na te swieta.