Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Cześć kochanaMyślałam,że wszystkie juz śpicie. No jakoś życ trzeba dalej,jest ciężko
Tak dziwnie się czuję,bo te dwa tygodnie tak szybko mi zleciały. Raz czuję się jakby miesiące minęły od tego koszmarnego dnia...a innym razem mam wrażenie,że nadal mam brzuch
łez niby mniej,ale jak juz chwyci moment to leją się litrami. W ciąży,prawie te pół roku leżałam,oszczędzałam się,krążyłam tylko po domku,unikałam wizyt znajomych,ograniczyłam je,bo ciągle miałam mega mdłości,nie miałam mocy kogoś gościć,dni mi się dłuzyły...a teraz zero kondycji,ale staram się cos robic,czasami nawet mam takie adhd,że mogłabym góry przenosić,podźwigam coś a póxniej stukam się w głowe,że powinnam uważać,niech to wszystko ładnie się wyleczy,organizm wróci do formy...
Wiem,że nigdy o nich nie zapomnę,ale chciałabym już byc na takim etapie,żeby móc bez łez wypowiadać ich imiona,bo do tej pory zrobiłam to tylko dwa razy,boję się wymawiać imion swoich aniołków...
Czekam też na ostatnie wyniki badań,lekarz ma dać znać. boję się,że pojawi się jakiś problem,który na długo nie pozwoli nam się dalej starac...
A jak Ty się trzymasz? Ja się rozpisałam;(

byle nie doustnie w większych ilościach, bo to pod alkoholizowanie się by podchodziło, a nie leczenie ;-) ale zewnętrznie można :-)dziewczyny czy w ciazy mozna stosowac amol??? na bol glowy???? bo boli mnie od wczoraj i ledwo zyje...jutro bede u gina to mu powiem...