Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

:-
dzis jest lepiej na siłe zjadłam sniadanie,ale jadłam je 1.5h...sa dni kiedy jest ok,a sa takie jak wczoraj,ze jestem niezywa...
Dzięki dziewczynytroche mi Wasze wypowiedzi pomogły
.
Jeszcze mam dziś rozmowe w pracy bo dostarczyłam im ostanio zaświadczenie że pracować mogę ale mój gin wypisał to czego mi nie wolno robić tzn chodzić po schodach używać chemikali dzwigać czyli wszystkiego co do pokojówki należy....i teraz nie wiedzą co ze mną zrobić...szkoda że UKj nie można wziąć zwolnienia na cala ciąże... miała bym mniej stresu... nie wiem co mnie czeka
tym razem wszystko będzie ok zobaczysz, a z tą pracą to faktycznie w kropce jesteś ,ale może coś wymyślą.
a w karcie ciazy mam,ze w 7tyg wazylam 56,5kg...
niezle...zobaczymy co gin powie na moja wage...ciesze sie,ze psychicznie juz jest u ciebie lepiej...mysle,ze to forum tez duuuuuzo daje...a wygadac sie komus jest potrzebne
i nastroj lepszy,bo jak piszesz idzie wiosna...u nas wprawdzie jesio mrozno,ale pieknie slonce swieci,a to nastraja pozytywnie
w twoim przypadku powinnas byc na L4 juz chyba od poczatq...ciekawe co wymysla...