Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to sie jakos fachowo nazywało,ale juz nie pamietam.wlasnie tam u genetyka dowiedzialam sie ze przy nastepnej ciazy od 5tyg powinnam brac zastrzyki clexae.i tak tez wlasnie uczyniłam co chyba jak narazie daje efekt.przemyslcie sobie z mezem czy chcecie isc na te badania,bo to wam daje tylko wiedze z ktora bedziecie musieli zyc jesli sie okaze cos nie tak,bo z leczeniem niestety nie jest tak latwo...wa genetycznych nie da sie wyleczyc...my dlugo sie wachalismy tym bardziej,ze ja mialam siostre z zespolem downa to strach byl wiekszy...takze pomyslcie...kwiatuszku to swietne wiesci:-) bardzo sie ciesze.to nic tylko dzialac;-) as &&&
dzis mam wizyte u gina,bo wczoraj troche sie balam gdyz mialam silnijesze kłucia,ale nie w podbrzuszu tylko tak z boku z lewej strony blizej pachwiny dziwnie...dzis sie dowiem co to bylo.