Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale wiem też, że tak samo być nie musi, każda ciąża jest inna :-)Pięknie, wzruszyłam się, za chwilkę migdałowce będą pięknie kwitły i bielą zasypią i oczy będą cieszyć. Na pewno Aniołek tą bielą się opatuli.postanowiłam: (...) kupić drzewko migdałowca dla mojej kruszyny i wsadzić gdzieś w ziemię niech rośnie i kwitnie za nią...
Dokładnie, objawy mogą być różne. Trzymam kciuki za dobre wieści.Lili, będę testować w ten piątek i sobotę w tym tygodniu i jeśli negatyw to w sobotę nie wezmę już duphastonu i poczekam na @. Wpadłam też na pomysł zbadania w 3 dc estradiolu i prolaktyny z obciążeniem, dla własnego świętego spokoju. Od 3 dc biorę znowu zwiększoną dawkę clo i próbuję dalej. Jak zaszłam w grudniu to przed testem mój mąż śmiał się, że na pewno zaszłam bo miałam bardzo bolesne piersi i brodawki były wręcz bordowe, teraz tak nie jest więcz raczej znam wynik testuale wiem też, że tak samo być nie musi, każda ciąża jest inna :-)

WzajemnieWszystkiego dobrego dla wszystkich.

Dobrze stwierdzil ten, kto powiedzial, ze nieszczescia chodza parami.... Mam tylko nadzieje, ze szczescie tez w parze