Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

u nas słoneczko świeci i jest całkiem ciepło.
ludzi tyle,ze sie łokciami trzeba bylo rozpychac i toreb pilnowac.kupiłam sobie jesio ładne kwiatuszki sztuczne-słoneczniki do wazonu ładnie wygladaja i naszlo mnie na kalafiora juz poł opedzlowałam:-) teraz ruszyc sie nie moge za to czuje bombelka jak sie rusza:-) maz z pracy wrocil,obiad zjadł i padl i spi...zero pozytku z tego chlopa
,ale juz mu zapowiedzialam zeby sily zebral bo jak wstanie to musi poodkurzac i pozmywac,bo ja swoja czesc lekkich prac wykonałam( powycierałam kurze)
co do swiat to my tez w gosci idziemy.jutro jestesmy sobie razem,ale w nd idziemy na rezurekcje na 6 rano-nie wiem jak wstane
pozniej do tesciow na sniadanko wielkanocne,a na obiad do mojej mamy.a w pon to pewnie standardowo do dziadkow.
kłaczku nie mam pytan o twojego synka...jedyny w swoim rodzaju:-) fajnie,ze dobrze sie chowa.chociaz nie stresujecie sie,a i dziecko widac ze zdrowe,dorodne i az milo patrzec.oby tak dalej.