• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Anulka daj spokoj pewno wygladasz super tylko bardzo skromna jestes;-)u nas ostatnio mierzylysmy sie bo wiecznie trwa walka ktora wiecej przytyla:-D:-D:-Di sie okazalo ze ja -30l siostra 37l i moja mama 53l centymetrowo mamy tyle samo w udzie i pasie:-p

reklama
No ba to były czasy.... a mnie tata z Węgier a potem z Niemiec przywoził gumy balonówy i soczki w kartonie. No i miałam poważanie na podwórku - szycha normalnie byłam. A pamiętam jak raz przywiózł mango (teraz już wiem że to mango) i nie wiedzieliśmy co to jest, jak się nazywa i co się w ogóle jje w tym mango hehhee. Nawet pestkę rozłupaliśmy i próbowaliśmy:-)

kłaczek dzieki za odp. bo tyle doczytałam... Michał i samodzielne jedzenie.... nierealne :eek: on nawet herbatke z flachy pije bo kubkami mi rzuca......:confused2: a jedzenie to istna makabra, nie ma mowy zeby sam sobie lyzeczke do buzi włozyl (chyba ze pustą), a nocnik haha zrobi siku w pieluche a potem siada na nocnik (to sie matka kapie ze ma pelna pieluche) z kupa to samo, ja wiem ze robi kupe i mu mówie ze na nocniku sie robi a nie w gacie, tlumacze ze to fuj tak z glina chodzic no i co z tego zanim go rozbiore to ma w gaciach albo jak sie nie kapne ze juz zrobil to sam nocnik bierze i na nim siada.. nie wiem ale kolejnosc mu sie pomieszala.. spanie w nocy...:confused2:budzi sie nadal tak ze 3 razy w nocy:confused2:... bogu dzięki mam super teściową, w tej chwili ja pracuje i ona siedzi w dzien z malym, baaardzo nam pomaga, ona ma boską cierpliwosc do niego szczególnie przy jedzeniu.. godzine go karmi... ja po pół godzinie wymiekam bo michal je tylko wtedy jak ma inne zajecie i w łapach np autko i sobie nim jezdzi po stoliku bo jakby mial rece bez zabawki to celuje mi w lyzeczke i ma super zabawe jak zupa ląduje mu na glowie lub na mojej glowie.... nie zwraca uwagi na to ze ktos je tzn nie leci do tego kogos zeby mu cos podjesc, co tam niech sobie robi am:eek:.... ze tez musial odziedziczyc te najgorsze cechy po rodzicach :confused2:

dziewczyny cieżarówki i staraczki trzymam kciuki za was :-) napewno jeszcze nie jednego łobuziaka będziecie miały

ja z puszką fanty chodziłam na podwórku i to nic że w puszcze była herbata , spojrzenia dzieci- bezcenne.
a gumy donaldy pamiętacie?

Elka ale ja schudłam i dlatego mi to cos wisi. To pozazdrościć w takim razie tej najstarszej czyli Mamie że tak sie trzyma!

Ostatnia edycja:
anulka na pewno bym miala uraz no wiesz zly dotyk boli przez cale zycie:-D:-D:-D chociaz moja kumpela jak byla mniejsza to zaskoczyla ojca w lazience jak sie myl a malo tego to podeszla zlapala go za fujarke i powiedziala bibi,bibi,zrobila sobie klakson heheheeh:szok::-D:-D:-D
Guma DONALD boze na sama mysl sie podjaralam nigdy nie zapomne smaku tej gumy.....

anulka na pewno bym miala uraz no wiesz zly dotyk boli przez cale zycie:-D:-D:-D chociaz moja kumpela jak byla mniejsza to zaskoczyla ojca w lazience jak sie myl a malo tego to podeszla zlapala go za fujarke i powiedziala bibi,bibi,zrobila sobie klakson heheheeh:szok::-D:-D:-D
GumaDONALD boze na sama mysl sie podjaralam nigdy nie zapomne smaku tej gumy.....
:-D:-D:-D:-D ale aparatka

a TURBO????tez byla dobra i historyjki...

Aj trzyma sie trzyma oby jak najdluzej...a ten olej lniany to pije dla mnie zeby na starosc byla w jak najdluzej na chodzie

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry