Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
teraz to juz sie posikałamA pamiętam jak raz przywiózł mango (teraz już wiem że to mango) i nie wiedzieliśmy co to jest, jak się nazywa i co się w ogóle jje w tym mango hehhee. Nawet pestkę rozłupaliśmy i próbowaliśmy:-)
on nawet herbatke z flachy pije bo kubkami mi rzuca......
a jedzenie to istna makabra, nie ma mowy zeby sam sobie lyzeczke do buzi włozyl (chyba ze pustą), a nocnik haha zrobi siku w pieluche a potem siada na nocnik (to sie matka kapie ze ma pelna pieluche) z kupa to samo, ja wiem ze robi kupe i mu mówie ze na nocniku sie robi a nie w gacie, tlumacze ze to fuj tak z glina chodzic no i co z tego zanim go rozbiore to ma w gaciach albo jak sie nie kapne ze juz zrobil to sam nocnik bierze i na nim siada.. nie wiem ale kolejnosc mu sie pomieszala.. spanie w nocy...
budzi sie nadal tak ze 3 razy w nocy
... bogu dzięki mam super teściową, w tej chwili ja pracuje i ona siedzi w dzien z malym, baaardzo nam pomaga, ona ma boską cierpliwosc do niego szczególnie przy jedzeniu.. godzine go karmi... ja po pół godzinie wymiekam bo michal je tylko wtedy jak ma inne zajecie i w łapach np autko i sobie nim jezdzi po stoliku bo jakby mial rece bez zabawki to celuje mi w lyzeczke i ma super zabawe jak zupa ląduje mu na glowie lub na mojej glowie.... nie zwraca uwagi na to ze ktos je tzn nie leci do tego kogos zeby mu cos podjesc, co tam niech sobie robi am
.... ze tez musial odziedziczyc te najgorsze cechy po rodzicach 

chociaz moja kumpela jak byla mniejsza to zaskoczyla ojca w lazience jak sie myl a malo tego to podeszla zlapala go za fujarke i powiedziala bibi,bibi,zrobila sobie klakson heheheeh

anulka na pewno bym miala uraz no wiesz zly dotyk boli przez cale zyciechociaz moja kumpela jak byla mniejsza to zaskoczyla ojca w lazience jak sie myl a malo tego to podeszla zlapala go za fujarke i powiedziala bibi,bibi,zrobila sobie klakson heheheeh
GumaDONALD boze na sama mysl sie podjaralam nigdy nie zapomne smaku tej gumy.....

ale aparatkazlapala go za fujarke i powiedziala bibi,bibi,zrobila sobie klakson heheheeh![]()