Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zjolka jest vice.;-)

Trzeba sobie bylo radzic. Guma taka bez supelkow to byl szpan! A jeszcze jak nie majtkowa tylko okragla... Ja mialam sztukowana kawalkiem sznurka bo gumy mialam za malo i tez dawalo rade.
Sandy, ja tu zawsze bylam Geriatria Naczelna i tak latwo nie dam sie wysiudac. No, chyba ze mnie menopauza na emeryture wysle.Zjolka jest vice.;-)
To mnie została posada sekretarza.
Ale mam dzień -chłop dzwoni czy mu dałam śniadanie do torby ,a ja ,że zobaczę w kuchni-jest ,czeka aż wróci ,potem zabrałam się za gołąbki -będziemy chyba jeść przez tydzień.
Królik zamiast płatków dostał suchy ryż ,teraz kawka ,po południu z laskami na basen ,a na wieczór kosz prasowania
. Widzę, że robisz mi konkurencję. Ja też @ rozdaję
A no i się nam Anulka w geriatrię wpiepsza!
.

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
. Życie zmieniam, kursy jakieś robię, prawko na motór, no chyba mi bije, jak słowo daję 

. Ja mam zaliczony strych! Dodam, ze mieszkam w bloku , ha, ha.

twoj M spal to chociaz na pocieszenie moglas zrobic to BIBI;-)
odnosnie gum z majtek kiedys trzeba bylo kombinowac by moc sie pobawic.Nigdy nie zapomne jak mialam takie stare wrotki prawie sie rozpadaly,jak jezdzialam to wiazadla sie rozjezdzaly i nogi mi wypadaly
ale jak tata przyjechal z zakupow i polozyl mi rolki czarne z fioletowymi wstawkami,nic mi nie bylo potrzebne az zasnac nie moglam lezaly kolo lozka a ja sobie na nie patrzylam cala noc 

aaaa ten szpan na dworzu oj nigdy nie zapomnne jak wszyscy ogladali,podziwiali.Te wspomnienia sa bezcenne.

ja to jestem odwalona ze wczesniej na to nie wpadlam......

dzisiaj spaghetti robie,juz sama sie nie moge doczekac.Pozdrowionka!!!!!!!!!! Anulka pewnie odsypia wczorajszy wieczor albo i nie w koncu M wrocil rano z pracy:-)[h=3][/h]