Gatto nie wiem jak Ci pokazac mój wykres bo mam go na skarbmamy.pl ale zrobilam screena i zapiszę Ci temperatury... Jestem załamana tym cyklem po prostu ;(
do 7 dc miesiączka
8dc 36,0
9dc 36,0
10dc 35,8
11dc 35,8
12dc 35,8
13dc 36,3 (pojawił się czerwony śluz)
14dc 36,2 (czerwony śluz)
15dc 36,0 (czerwony śluz)
16dc 36,6 (temnpka zakłocona przez nocne wstawanie, w tym dniu pojawił się też płodny śluz tzw jak białko kurze)
17dc 36,1 (śluz rozciągliwy)
18dc 36,0
19dc 36,2
20dc 35,8 (to dziś)
Ja już nie wiem co mam o tym myśleć, cycuchy bolą, jajniki zajebiście kłują, był śluz a ta tempka ech... Porszę Was o pomoc...
Kłaczek Kochana a Ty się trzymaj mocno i dbaj teraz o Was

Nam pozostaje trzymać kciuki!!:*
Lena ja uważam że nie zawsze mąż musi wiedzieć o staraniach. Jeśli kobiecy instenkt macierzyński wariuje, a nie oszukujmy się to na kobiecie ciąży więcej obowiązków związanych z dzieckiem to myślę że powinnaś kusić męża ile się da

Plenitude trzymam mocno kciuki za monitoring żeby piękne jajo wyskoczyło a nawet i dwa a co tam

Myszka jaki Ty masz piękny wykres tfu tfu tfu!!

:Trzymam kciuki!
Lilijanna jak się czujesz??
Kaira a co tam u Ciebie??
Nisiao wiem jak nieprzychodzący okres może człowieka zdenerwować (oczywiście mówię tu o sytuacji samo po poronieniu)! Weź mój ja Ci go chętnie oddam
Dulano oby @ nie przylazła!!
Anii zawsze jak patrzę na Twój suwaczek to przypomina mi się mój Aniołek! Byłabym na podobnym etapie ciąży ;/ Ale za Ciebie trzymam mocno kciuki!:*
Sandy trzymam kciuki za owocne staranka!:*
Zjola przytulam Cię do serducha najmocniej jak tylko umiem ;

*:* Trzymaj się ;*:* Jest mi strasznie przykro ;*
Butterfly ja biorę tylko kwas foliowy, ale robiłam wyniki na żelazo czy nie spadło... Wiadomo od tak intensywnego krwawienia może być anemia...