• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
heja napisalam mega dlugiego posta i mi wcielo:angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:gatto piekne zyczenia dla ciebie i d......a:-(ale zycze wam milosci radosci duzo upojnych nocy i kilkoro szkrabow biegajacych wokolo was.Aby wasza milosc byla zawsze goraca i nie pozwolcie jej ani na chwile przygasnac:tak:
Kochane pozniej sie zmobilizuje i napisze bo teraz mnie szlak trafia..........................................
:wściekła/y:

reklama
Bett, ale ja sobie faceta tak wychowalam, ze jak wraca z pracy to ma pod nos podane. Ja w domu siedze, a on tyra. Nie pracuje, tylko zapier...a na okragly zegar, wiec jakby normalne, ze to zaplecze ma miec zabezpieczone. No, ciezsze zakupy, czy dalsze to robimy samochodem. To co mam w "zasiegu buta" i co moge sama przyniesc to zalatwiam sama. I ten facet, wracal do domu po 12h pracy i zastawal zone spiaca elegancko w lozku... Nie startowal z wymowkami, tylko deliktatnie pytal czy mamy dzis jakis obiad, a jak odmrukiwalam ze nie, to tylko mowil zebym sobie spala dalej, on cos skleci z tego co znajdzie w kuchni. Teraz mi ten numer nie przejdzie bo z Karolem w ciagu dnia nie ma jak pospac.
O, rany... Aniunnia, moze Cie zle zrozumialy... Spokojnie. Gondola Ci sie przyda. Z dzieckiem w zimie tez sie wychodzi, tylko moze wiecej sie je przyzwyczaja niz latem. My z Karolem wyszlismy nazajutrz po wyjsciu ze szpitala, czyli maly mial poltorej doby - krociutko, z pol godzinki, dziecko ubrane i oczywiscie w gondolce. Bylo ladnie, temperatura dodatnia, wiec zaczelismy Karola od razu wietrzyc nim sie pogoda spaprze i zablokuje nas w domu. Zobaczysz jaka bedzie pogoda kiedy juz bedziesz miala maluszka i zdecydujesz czy juz czy za kilka dni, ale rowniez zima dzieciatka sie wietrzy - tak jest zdrowiej.
Anilek, ja w Polsce stracilam w 10 tygodniu, obumarla ciaze osmiotygodniowa. Widzialam na usg ten bezruch... I - cholera - nikt mi nie powiedzial, ze moge dzieciatko wziac i pochowac. I mam o to do nich zal, bo odebrali mi mozliwosc podjecia decyzji, umiejscowienia swojego maluszka na tym swiecie... Ten plemnik nie dogadal sie z tym jajkiem... Niezle!
Gatto, i jeszcze 100! :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry