myszka2829
Fanka BB :)
aniunnia a mowil Ci ktos, ze strach ma wielkie oczy?? wszystko bedzie dobrze :-) zajmij sie czyms to czas szybciej zleci i nie bedziesz sie denerwowac niepotrzebnie :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dzis juz jest oki.a co do badan to jesli bedziesz w pracy to pracodawca ma obowiazek wypuscic cie na badania w czasie pracy.enya81:-( bo moja pamiec nie jest az tak pojemna i nie jestem w stanie wszystkich spamietac,ale jak zawsze wymieniam nicki to mysle kogo mi tutaj jesio brakuje i pozniej klops:-) wybaczysz mi
????? w gorach sie bylo???? taka to ma dobrze....jak podzialacie w zime to akurat bedziesz chodzic w ciazy jak ja w upały
oby sie wam udało.aniunia nie prawda.my normalnie wyszlismy z labo i pojechalismy do domu.zdazyłam sie wykapac i pojechalismy z powrotem.pierwsze słysze...kochana ja tez mam dzis wizyte;-)
nie jadłam takiej nigdy, ale jak widzę jedzenie to mi się odechciewa
chyba te leki tak działają razem z pogodą ...